Mikoski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Teraz to ski bus pełną gębą 🤪 dzięki @Marcos73 👍 Edytowane 14 godzin temu przez Mikoski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Jan napisał: na Marmoladzie to już prawie nic nie zostało , w Saas Fee pewnie za 20 lat też znikną Nie płacz nad lodowcami tylko zacznij myśleć dlaczego tak się dzieję. Ciekaw jestem odpowiedzi. A z lewactwem nie wyskakuj bo samo użycie tego p[jęcia definiuje cie jako totalnego cioła. Dlaczego lodowce nikną, proszę... coś konstruktywnego: Edytowane 11 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 16 minut temu, Mitek napisał: Nie płacz nad lodowcami tylko zacznij myśleć dlaczego tak się dzieję. Ciekaw jestem odpowiedzi. A z lewactwem nie wyskakuj bo samo użycie tego p[jęcia definiuje cie jako totalnego cioła. Dlaczego lodowce nikną, proszę... coś konstruktywnego: Czego oczekiwać po ciulu który ma niemieckie pochodzenie po owczarku który był w rodzinie 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Mikoski napisał: Czego oczekiwać po ciulu który ma niemieckie pochodzenie po owczarku który był w rodzinie 🤪 może tak było, ale ty i tak głośniej od niego szczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, zając napisał: Podziwiam, jedną renówkę miałam (od nowości) i ilość zaskakujących awarii (np. w środku nocy na trasie: STOP - AWARIA SILNIKA) albo stale się powtarzające: STOP - AWARIA UKŁADU HAMULCOWEGO spowodowały, że podziękowałam zaraz po gwarancji i spłaceniu pojazdu. Znajomi w rodzinie mieli chyba 3-4 auta tej marki i ilość usterek była ponadprzeciętna (w nowych samochodach - w większości problemy z elektroniką). Nie ma reguły.. miałem kiedyś Volvo (ciągnik siodłowy) - odbieraliśmy z kumplem dwa prawie identyczne w ten sam dzień od dilera (kolor tylko inny) - mój zrobił 330k mil bezusterkowo a jego stał na serwisach bez przerwy. A wracając do Renówek ..miałem dwie - Lagune z której byłem bardzo zadowolony i Trafica który psuł się często .. ale też lekko u mnie nie miał. Reasumując w trasę wybrałbym coś innego ale do tego co robi Damian to nie ma znaczenia... a ładny jest.. 🙂 .. a jeszcze dodam (nie wiem czy nie najważniejsze) - Damian kupił auto nowe - jak zadba tak będzie miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Spiochu napisał: może tak było, ale ty i tak głośniej od niego szczekasz kundle tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi