.Beata. Napisano wczoraj o 10:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:33 1 minutę temu, Lexi napisał: I zioło rośnie…🙂 na własny użytek, leczniczo 🤣 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Serdecznie pozdrawiam z Czarnej Góry. Do piątku wyciągi odpoczywają, tak więc wybrałem się na narciarską wycieczkę, pobyć sam na sam z otaczającą przyrodą i pięknem Gór. Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowane) To chyba tyle jeśli idzie o Chopok w tym sezonie.. no chyba że jeszcze jakiś mały wypad.. 🙂 Ten zestaw zajebisty .. i 3 której nie ma.. 🙂. Edytowane 7 godzin temu przez Lexi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, Lexi napisał: To chyba tyle jeśli idzie o Chopok w tym sezonie.. no chyba że jeszcze jakiś mały wypad.. 🙂 Ten zestaw zajebisty .. i 3 której nie ma.. 🙂. Prognozy są bardzo obiecujące 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, widzewiak_z_gor napisał: Serdecznie pozdrawiam z Czarnej Góry. Do piątku wyciągi odpoczywają, tak więc wybrałem się na narciarską wycieczkę, pobyć sam na sam z otaczającą przyrodą i pięknem Gór. Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam. Podkład twardy? Coś ma mrozić chyba na dniach? Myśle o weekendzie na czarnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Hej @Bruner79 Wczoraj było mięciutko, masełko, ale podkład jest jeszcze twardy i śniegu dużo. Dziś wybieram się na Żmijkę, niestety na nadchodzący weekend ma już nie ruszyć, mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Hej @Bruner79 Wczoraj było mięciutko, masełko, ale podkład jest jeszcze twardy i śniegu dużo. Dziś wybieram się na Żmijkę, niestety na nadchodzący weekend ma już nie ruszyć, mam nadzieję, że jednak zmienią zdanie. Czyli odpala luxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Bruner79 napisał: Podkład twardy? Coś ma mrozić chyba na dniach? Myśle o weekendzie na czarnej. ma zmrozić, plus świeża dostawa białego: @widzewiak_z_gor to mnie zmartwiłeś z wyłączeniem Żmijii, bo to najlepsze trasy na CG. żeby nie było, że odpalą tylko B, bo A dostała w kość na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu (edytowane) 18 minut temu, Bruner79 napisał: Czyli odpala luxa? Tak, Lux ma chodzić. Edytowane 55 minut temu przez widzewiak_z_gor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 9 minut temu, grimson napisał: ma zmrozić, plus świeża dostawa białego: @widzewiak_z_gor to mnie zmartwiłeś z wyłączeniem Żmijii, bo to najlepsze trasy na CG. żeby nie było, że odpalą tylko B, bo A dostała w kość na dniach. A jeszcze dobrze się trzyma. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi