Bruner79 Napisano wczoraj o 08:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:50 1 godzinę temu, Friski napisał: Dzień dobry z Nowej Osady 🙂 Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano wczoraj o 09:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:03 11 minut temu, Bruner79 napisał: Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 Było zmrrrożone 😁 Ale już zmienione na dłuższe 🤩 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 09:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:04 40 minut temu, Jan napisał: Lampa na górze i -10 Stopni Piękne zdjęcie!❤️ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 14:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:04 5 godzin temu, Bruner79 napisał: Na pierwszym planie - bardzo prawilne slalomeczki 😎 Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano wczoraj o 15:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:03 56 minut temu, Jan napisał: Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Każda sl fis to podobna liga. Inaczej - każda jest dobra. Miałem Rossi - dynastar pewnie to samo - świetne, aczkolwiek bardziej pasują mi volki i takie też mam. Ogólnie komórka volkla jest świetna. Ostatnimi dniami pojeździłem trochę na nich i jest to moja decha numero uno. Oczywiście razem z Masterka peregrina 72 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 8 godzin temu, AdrianW napisał: Piękne zdjęcie!❤️ a to ? 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: Czy Twoim zdaniem te SL-ki Völkla będą na poziomie SLek Dynastara i Stöckli ? Które? Rocznik, wersja itd. Jeździć jak SL jeździ każda ale różnice w detalach mogą być kosmiczne a dla zwykłej amatorskiej jazdy bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cześć Przepraszam, że w tym miejscu ale: Prośba o zerknięcie i wypełnienie ankiety badawczej do pracy magisterskiej. Całość absolutnie anonimowa i zabezpieczona: https://qualtricsxmdj7hmgzvs.qualtrics.com/jfe/form/SV_1z9GtW6LCXlPMPA Serdecznie pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc przesympatycznej Mai. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Kronplatz 9-14 marca był taki trochę w kratkę jak na początek wiosny. Twardo było rano, później odsypy i czasami chlapa. Wszystkie trasy zaliczone, ok. 210km zrobione. Byłoby więcej ale w środę mizera mgła i mokry świeży śnieg trzeba było uważać bo światło było nieprzyjemnie płaskie. Mięśnie dostały po du..ie ale trudno "jechać nie bać się". Czarne trasy bajka bo mało ludzi jeździło i można było pociągnąć na twardym ( wg aplikacji 81km/h). W tym sezonie prawie 500km na deskach i jest ok. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 2 godziny temu, PTT napisał: W tym sezonie prawie 500km na deskach pfff.. 500km to Maras na samym Rusin zrobił.. w soboty do południa.... 😉 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Dobry wieczór.. zajebista wioska!!!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Lexi napisał: Dobry wieczór.. zajebista wioska!!!!! Siema. Gdzie Cię wywiało? Molltek?😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, AdrianW napisał: Siema. Gdzie Cię wywiało? Molltek?😉 Też na M 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu niby dużo ludzi ale stałem 4,5 min 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Coś dla @grimsona 100 spoko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Jan napisał: Coś dla @grimsona 100 spoko próbujesz doskonalić jazdę na wprost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, grimson napisał: próbujesz doskonalić jazdę na wprost? ta jest dobra ale muszę poczekać na uruchomienie krzeseł 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: ta jest dobra ale muszę poczekać na uruchomienie krzeseł Powinieneś mieć zakaz zamieszczania takich fotek 🙂 degradujesz naszą psychikę 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, filok napisał: Powinieneś mieć zakaz zamieszczania takich fotek 🙂 degradujesz naszą psychikę 😄 no dobra krzeseł jeszcze nie otwarli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Jan napisał: no dobra krzeseł jeszcze nie otwarli Okrutność Twoja nie zna granic 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, filok napisał: Okrutność Twoja nie zna granic 😄 no kurna właśnie z dołu zobaczyłem że te krzesła kursują koniec bjyrpałzy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Jan napisał: no kurna właśnie z dołu zobaczyłem że te krzesła kursują koniec bjyrpałzy Ten śnieg pewnie jakiś cyganiony 😄 Mój był lepszy 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czarna Góra. Od samego rana padał deszcz, który z czasem zamienił się w śnieg. Warunki wyborne, jeżdżących miłośników szusów, może z 10 dusz na cały Resort. Czynna eFka, Biba i LuxTorpeda. Serdecznie pozdrawiam. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, filok napisał: Ten śnieg pewnie jakiś cyganiony 😄 Mój był lepszy 😄 i krzesło Hirli pod północną ścianą Matta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 14 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Czarna Góra. Od samego rana padał deszcz, który z czasem zamienił się w śnieg. Warunki wyborne, jeżdżących miłośników szusów, może z 10 dusz na cały Resort. Czynna eFka, Biba i LuxTorpeda. Serdecznie pozdrawiam. Kiepsko, bez kolejek do Luxa to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi