AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cześć. Paweł sprzedajemy pełgota 208 , 4,5l ropy/100km . Troje narciarzy weszło ostatnio i każdy miał narty, buty, kaski, kijki, po torbie z ciuchami...🤔😄 No 4x4 nie ma ale na wiosenne narty chyba nie potrzeba😅 tanioszka jazda hehe Marku, nie masz wyjścia... do salonu po G klasę...😁 Pozdro pozdro 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 13 minut temu, AdrianW napisał: pełgota 208 , 4,5l ropy/100km . Troje narciarzy weszło ostatnio i każdy miał narty, buty, kaski, kijki, po torbie z ciuchami 😂 W latach 90 kiedy jeździłem do NL głównym transportem były scorpiaki i omegi do których wsiadało po drodze 4 śmiałków gdzie przynajmniej dwóch miało po pół worka ziemniaków drugie pół worka konserw i jeszcze po ćwiartce świniaka a droga trwała nie krócej jak 20h także dzisiejsze trzy osoby z 6 deskami to pełen luksus 🥳 a tak na marginesie moja żonka ma traktor pali w trasie coś pod 3.5/4 jej prędkością 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, PaVic napisał: 😂 W latach 90 kiedy jeździłem do NL głównym transportem były scorpiaki i omegi do których wsiadało po drodze 4 śmiałków gdzie przynajmniej dwóch miało po pół worka ziemniaków drugie pół worka konserw i jeszcze po ćwiartce świniaka a droga trwała nie krócej jak 20h także dzisiejsze trzy osoby z 6 deskami to pełen luksus 🥳 a tak na marginesie moja żonka ma traktor pali w trasie coś pod 3.5/4 jej prędkością 😜 No niestety, poniżej 4l nie da rady zejść - traktor WIN😉 Trochę już się nasłuchałem opowieści jak to kiedyś było...😆 Teraz taka wyprawa, jak napisałeś to już zakrawa o lekkie szaleństwo 😅 ale takiego świniaczka już Panie nigdzie nie kupisz😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Teraz taka wyprawa, jak napisałeś to już zakrawa o lekkie szaleństwo Wiesz,kiedyś dojeżdżając do granicy człowiek już był po dwóch smacznych obiadach 😂 a dziś dostaniesz co najwyżej 🌭 po trasie - takie czasy 🤦♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Wspólnik kupił Dodge Durango SRT 6.4 - to jest kurwa kosmos. jak to ma wspólnik to co musi teraz kupić szef ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysazaba Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Czesc wszystkim, sorki za offtop 😛 ale wiecie moze gdzie jeszcze w miare mozna pojechca na 1 dzien z Krakowa ? Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97st Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) 32 minuty temu, lysazaba napisał: Czesc wszystkim, sorki za offtop 😛 ale wiecie moze gdzie jeszcze w miare mozna pojechca na 1 dzien z Krakowa ? Pzdr, Białka Chopok Kasina Mosorny (tylko ten weekend) Myslenice Rohace Wisła no i coś jeszcze się pewnie znajdzie, jak choćby Kasprowy, Jaworzyna ?, może też Kluszkowce itd. itp…. Edytowane 10 godzin temu przez ravick97st 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysazaba Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu + moze ktos gdzies byl ostatnio i nie zanosilo sie ze splynie w ciagu kilku dni ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 hours ago, Lexi said: e sezon się kończy nie ze względu na brak śniegu lecz na brak ludzi na stokch Ja bym powiedział, że się kończy ze względu na bardzo wysokie koszta utrzymania. Bardzo drogi prąd (taki SON / COS to kilka MW mocy przyłączeniowej), wysokie koszta pracy obsługi i z góry planowane przeglądy. IMHO już po zakończeniu ferii to są takie dożynki, które mogą nie pokrywać bieżących wydatków. Myślicie, że bez powodu kawa na stoku kosztuje 20pln ? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, lubeckim napisał: Ja bym powiedział, że się kończy ze względu na bardzo wysokie koszta utrzymania. Bardzo drogi prąd (taki SON / COS to kilka MW mocy przyłączeniowej), wysokie koszta pracy obsługi i z góry planowane przeglądy. IMHO już po zakończeniu ferii to są takie dożynki, które mogą nie pokrywać bieżących wydatków. Myślicie, że bez powodu kawa na stoku kosztuje 20pln ? 🙂 To Ty chyba do Szczyrku jeździsz. W Wiśle kosztuje 10 zł ,w Zwardoniu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minutes ago, bubol.T said: To Ty chyba do Szczyrku jeździsz. W Wiśle kosztuje 10 zł ,w Zwardoniu też. Piłem po prostu do bardzo wysokich kosztów pracy ośrodka narciarskiego. W Zwardoniu nie mają Gondoli i kilku kanap 😉 Tylko jedną, wolno jeżdzącą kanapę 😉 A propos zamknięcia sezonu xD Dobrze, że jeszcze nie zmieniałem na letnie opony xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu Godzinę temu, lubeckim napisał: Ja bym powiedział, że się kończy ze względu na bardzo wysokie koszta utrzymania. Jedno drugiemu nie przeczy - koszta mogą być dowolne pod warunkiem że ma je kto pokryć ( w ferie są też koszta.. pewnie większe nawet) ... nie ma popytu- podaż umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu (edytowane) My tu pitu pitu a tu takie info. Jadę, przekonali mnie. Zostawiam rower w Katowicach Edytowane 34 minuty temu przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 16 minut temu, bubol.T napisał: My tu pitu pitu a tu takie info. Jadę, przekonali mnie. Zostawiam rower w Katowicach Niektórzy już jeżdżą 😀 . Warunki w Szczyrku zważywszy na wczorajszy deszcz bajka. Śnieg po nocy zmrożony, czego chcieć więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 8 minut temu Udostępnij Napisano 8 minut temu W Jaworniku szron na trawie a na Stoku... Mrrr... Godzinka na SL i rękawice pozdzierane. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 minuty temu Udostępnij Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Friski napisał: W Jaworniku szron na trawie a na Stoku... Mrrr... Godzinka na SL i rękawice pozdzierane. Osz kurcze. Na Stok to bym dziś przyjechał. Na Nową Osadę mi sie nie chciało. No nic , odbije sobie na Mosornym w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi