AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć. Paweł sprzedajemy pełgota 208 , 4,5l ropy/100km . Troje narciarzy weszło ostatnio i każdy miał narty, buty, kaski, kijki, po torbie z ciuchami...🤔😄 No 4x4 nie ma ale na wiosenne narty chyba nie potrzeba😅 tanioszka jazda hehe Marku, nie masz wyjścia... do salonu po G klasę...😁 Pozdro pozdro 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, AdrianW napisał: pełgota 208 , 4,5l ropy/100km . Troje narciarzy weszło ostatnio i każdy miał narty, buty, kaski, kijki, po torbie z ciuchami 😂 W latach 90 kiedy jeździłem do NL głównym transportem były scorpiaki i omegi do których wsiadało po drodze 4 śmiałków gdzie przynajmniej dwóch miało po pół worka ziemniaków drugie pół worka konserw i jeszcze po ćwiartce świniaka a droga trwała nie krócej jak 20h także dzisiejsze trzy osoby z 6 deskami to pełen luksus 🥳 a tak na marginesie moja żonka ma traktor pali w trasie coś pod 3.5/4 jej prędkością 😜 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, PaVic napisał: 😂 W latach 90 kiedy jeździłem do NL głównym transportem były scorpiaki i omegi do których wsiadało po drodze 4 śmiałków gdzie przynajmniej dwóch miało po pół worka ziemniaków drugie pół worka konserw i jeszcze po ćwiartce świniaka a droga trwała nie krócej jak 20h także dzisiejsze trzy osoby z 6 deskami to pełen luksus 🥳 a tak na marginesie moja żonka ma traktor pali w trasie coś pod 3.5/4 jej prędkością 😜 No niestety, poniżej 4l nie da rady zejść - traktor WIN😉 Trochę już się nasłuchałem opowieści jak to kiedyś było...😆 Teraz taka wyprawa, jak napisałeś to już zakrawa o lekkie szaleństwo 😅 ale takiego świniaczka już Panie nigdzie nie kupisz😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, AdrianW napisał: Teraz taka wyprawa, jak napisałeś to już zakrawa o lekkie szaleństwo Wiesz,kiedyś dojeżdżając do granicy człowiek już był po dwóch smacznych obiadach 😂 a dziś dostaniesz co najwyżej 🌭 po trasie - takie czasy 🤦♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Wspólnik kupił Dodge Durango SRT 6.4 - to jest kurwa kosmos. jak to ma wspólnik to co musi teraz kupić szef ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysazaba Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czesc wszystkim, sorki za offtop 😛 ale wiecie moze gdzie jeszcze w miare mozna pojechca na 1 dzien z Krakowa ? Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97st Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 32 minuty temu, lysazaba napisał: Czesc wszystkim, sorki za offtop 😛 ale wiecie moze gdzie jeszcze w miare mozna pojechca na 1 dzien z Krakowa ? Pzdr, Białka Chopok Kasina Mosorny (tylko ten weekend) Myslenice Rohace Wisła no i coś jeszcze się pewnie znajdzie, jak choćby Kasprowy, Jaworzyna ?, może też Kluszkowce itd. itp…. Edytowane 58 minut temu przez ravick97st 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysazaba Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu + moze ktos gdzies byl ostatnio i nie zanosilo sie ze splynie w ciagu kilku dni ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi