bubol.T Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Jedź sobie kiedyś na Skolnity, ale pod warunkiem , ze bede otwarte obie trasy. Dla mnie super górka, dwie ciekawe trasy i dobra infrastruktura, minus centrum Wisły, nisko, dużo pieszych hamuje jazdę wyciągu. Edytowane 15 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Jedź sobie kiedyś na Skolnity Pewnie kiedyś się wybiorę, ale tak jak napisałeś minus że to centrum Wisły. W tamtym roku byłej jeszcze w BrennaSki, dla mnie może być. Napewno tam minusem parking, a raczej jego brak. Ja też patrzę przez pryzmat córki. W sumie to ona teraz wybiera gdzie jeździmy :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Dobre rano 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Lexi napisał: Dobre rano Siodło działa? Czy tylko ośle łączki na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowane) Czarn na górze tradycyjnie zamknięta ale reszta otwarta…zawody jakieś jeszcze Edytowane 10 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Dobre rano Mareczku a gdzie to tak ładnie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu E tam narty… smacznego popołudnia 🙂 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, .Beata. napisał: E tam narty… smacznego popołudnia 🙂 Pfff... Nima to jak z bito śmietano🤤😆 Smacznego 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, AdrianW napisał: Pfff... Nima to jak z bito śmietano🤤😆 Smacznego 🙂 Ady mój drogi, chcesz się licytować? Bitą śmietaną? 🤣 malina, pistacja, ajerkoniak, powidła, róża i marmelada 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Ta ja pasuję!😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, AdrianW napisał: Pfff... Nima to jak z bito śmietano🤤😆 Smacznego 🙂 Budowa masy na pierwszym miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, grimson napisał: Budowa masy na pierwszym miejscu Ja całe życie na rzeźbie i oby tak zostało😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nie mogłem się zdecydować, narty czy rower ? Wybrałem zatem narty i rower. Obok własnego domu. Mazowieckie niziny, Rezerwat Jabłonna. Śniegu mamy całkiem sporo. Tak około 20 cm ubitego. Rowerem w śniegu. Na nartach fajnie, tylko trochę płasko. Może jeszcze kilka dni wytrzyma. Panowie układają nam światłowód (cel dzisiejszej wyprawy). Tylko czemu tyczą go farbą po śniegu ? Urodzeni optymiści 😉? 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Victor napisał: ............ a gdzie to tak ładnie jest ? Na Łomnicy dzisiaj wiosna z wszystkimi plusami i minusami tejże. Myślałem że na górze będzie chłodniej ale od dołu do góry identyczna lampa więc stok się degradował błyskawicznie.... miałem jeszcze nadzieje że ludzi to wystraszy ale gdzie tam - zapłacone - musi być wyjechane bo przecie w TMR nie ma na godziny. Więc tak od 12 na górze trup się ścielił gęsto - tyle że miękko strasznie wiec w miarę bezpieczniej. ..zawsze szerokie mam w aucie ale dzisiaj nie zabrałem specjalnie bo wiem że zaraz bym na nie wskoczył a miała być siła razy gwałt......i był ogień.. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Lodowiec Góra Kamieńsk start, ciepło i pusto 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, grimson napisał:i pusto spierdzielili jak się dowiedzieli o Twoim przyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu @Lexi no piękne te narty... od spodu 😉 i do wszystkiego pasują hehe😆 Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, Jan napisał: spierdzielili jak się dowiedzieli o Twoim przyjeździe Wszedł Red Alert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, AdrianW napisał: @Lexi no piękne te narty... od spodu 😉 i do wszystkiego pasują hehe😆 Pozdro Nie wytrzymał… jak obiecał. @Lexi i jakie wrażenia? Jadą jak wyglądają? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, .Beata. napisał: Nie wytrzymał… jak obiecał. @Lexi i jakie wrażenia? Jadą jak wyglądają? Wiesz.. dzisiaj to bardziej zapasy w kisielu były a one mają na lodzie trzymać ale siła straszna ... a ciężkie jak jasny sk...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Lexi napisał: Wiesz.. dzisiaj to bardziej zapasy w kisielu były a one mają na lodzie trzymać ale siła straszna ... a ciężkie jak jasny sk...... Ewka wie ????? Kiedy przyjechać po Ciebie, gratów dużo nie zabierzesz, bo nie zdążysz. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Marcos73 napisał: Ewka wie ????? Kiedy przyjechać po Ciebie, gratów dużo nie zabierzesz, bo nie zdążysz. pozdro Michał przyleci w marcu - muszę mieć 2 pary slalomek do zabawy... nic nie poradzę 🤷♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lexi napisał: Michał przyleci w marcu - muszę mieć 2 pary slalomek do zabawy... nic nie poradzę 🤷♂️ No no no, tak se to tłumacz. Ewcia dalej myśli że wygrałeś sezonówkę w czipsach 😉 . A cio to za deski??? pozdro Tyś to jest bajerant. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, Marcos73 napisał: No no no, tak se to tłumacz. Ewcia dalej myśli że wygrałeś sezonówkę w czipsach 😉 . A cio to za deski??? pozdro Tyś to jest bajerant. No przecież musiał! - i ja to rozumiem 🤣Też muszę 😂 Edytowane 1 godzinę temu przez .Beata. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Marcos73 napisał: A cio to za deski??? Slalomonki.. S/Race Prime 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi