bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) Jedź sobie kiedyś na Skolnity, ale pod warunkiem , ze bede otwarte obie trasy. Dla mnie super górka, dwie ciekawe trasy i dobra infrastruktura, minus centrum Wisły, nisko, dużo pieszych hamuje jazdę wyciągu. Edytowane 7 godzin temu przez bubol.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Jedź sobie kiedyś na Skolnity Pewnie kiedyś się wybiorę, ale tak jak napisałeś minus że to centrum Wisły. W tamtym roku byłej jeszcze w BrennaSki, dla mnie może być. Napewno tam minusem parking, a raczej jego brak. Ja też patrzę przez pryzmat córki. W sumie to ona teraz wybiera gdzie jeździmy :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dobre rano 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Lexi napisał: Dobre rano Siodło działa? Czy tylko ośle łączki na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Czarn na górze tradycyjnie zamknięta ale reszta otwarta…zawody jakieś jeszcze Edytowane 1 godzinę temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 minuty temu Udostępnij Napisano 3 minuty temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Dobre rano Mareczku a gdzie to tak ładnie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi