moruniek Napisano wczoraj o 17:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:08 Dziś niestety koniec lampy. Mgła, deszcz ze śniegiem i drobny deszcz, który zamarzał na goglach, tworząc skorupę lodową. Wrócił też zefirek. Część stoków wygrodzona pod jutrzejsze zawody a na części rozgrywane zawody dla uczestników zimowisk. Zrobiło się zimowo, przyprószyło choinki śniegiem. Mgła. Bez większych kolejek. Od 12:30 Nartorama się przytkała. Dalej chodzą armatki. Wczoraj gondola, która znalazła amatorów. Uchwycona aparatem (jaka różnica w kolorach). Bonusowo ceny paliw w Dusznikach - zaskakują mocno pozytywnie. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 17:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:12 2 minuty temu, moruniek napisał: Dziś niestety L a to co za potworek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 17:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:55 Francuski sznyt! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano wczoraj o 18:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:08 (edytowane) 55 minut temu, Jan napisał: a to co za potworek ? Jest tam niestety, kilka takich. Edytowane wczoraj o 18:08 przez moruniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 18:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:11 2 minuty temu, moruniek napisał: Jest tam niestety, kilka takich. to hotel czy apartamentowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano wczoraj o 18:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:27 7 minut temu, Jan napisał: to hotel czy apartamentowiec? Nie śledzę ichniejszego rynku nieruchomości, stawiam że aparthotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) Moje spostrzeżenia ze stoku Skolnity. Na plus : rewelacyjnie przygotowane trasy, ktore trzymały sie aż do naszego wyjazdu, czyli do 13 mimo, że o 8 rano bylo juz plus 2 stopnie. Bardzo mała frekwencja jak na ferie mazowieckie. Fajna karczma na górze. Brak muzyki z głośników, coś, co mi bardzo przeszkadza np. w Zwardoniu. Na minus, tu nowość ostatnio jak tam bylem, nie było jeszcze wieży widokowej. Teraz od godziny 10-11 masa turystów pieszych wjeżdża na wieżę i hamuje ruch wyciągu. I najgorsze, potworny smog na Wisłą i Ustroniem do tego stopnia, że od połowy stoku czułem smród dymu. Nie wiem za co oni chcą pobierać to klimatyczne? Dołączam zdjęcie widok w stronę Ustronia, to nie chmury... Edytowane 21 godzin temu przez bubol.T 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, Jan napisał: to hotel czy apartamentowiec? to obiekt w budowie. burmistrz niedalekich Duszników Zdrój poszedł siedzieć za wały przy pozwoleniu na budowę: Afera o hotel w obszarze Natura 2000. Burmistrz Dusznik-Zdroju nadal w areszcie - Zielona w INTERIA.PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 23 minuty temu, bubol.T napisał: I najgorsze, potworny smog na Wisłą i Ustroniem do tego stopnia, że od połowy stoku czułem smród dymu. Nie wiem za co oni chcą pobierać to klimatyczne? Dołączam zdjęcie widok w stronę Ustronia, to nie chmury... hehe, wspaniała zawiesina. jak w kurorcie. pewnie masowo przyjeżdżają emeryci, żeby w końcu oddychać czystym powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowane) 13 godzin temu, bubol.T napisał: Moje spostrzeżenia ze stoku Skolnity. Na plus : rewelacyjnie przygotowane trasy, ktore trzymały sie aż do naszego wyjazdu, czyli do 13 mimo, że o 8 rano bylo juz plus 2 stopnie. Bardzo mała frekwencja jak na ferie mazowieckie. Fajna karczma na górze. Brak muzyki z głośników, coś, co mi bardzo przeszkadza np. w Zwardoniu. Na minus, tu nowość ostatnio jak tam bylem, nie było jeszcze wieży widokowej. Teraz od godziny 10-11 masa turystów pieszych wjeżdża na wieżę i hamuje ruch wyciągu. I najgorsze, potworny smog na Wisłą i Ustroniem do tego stopnia, że od połowy stoku czułem smród dymu. Nie wiem za co oni chcą pobierać to klimatyczne? Dołączam zdjęcie widok w stronę Ustronia, to nie chmury... Tomek, jak chcą tak mieszkać to ich dramat. Przecież nie przeprowadzasz się do Wisły. Pozdro Edytowane 7 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Mitek napisał: Tomek, jak chcąc tak mieszkać to ich dramat. Przecież nie przeprowadzasz się do Wisły. Pozdro To jest problem wszystkich miejscowości położonych w górskich dolinach. Brak wiatru i wszystko wisi miedzy górami. Ciekawe, że w większych miastach obowiązuje już zakaz palenia w piecach bez klasy, straż miejska lata dronami nad kominami i sprawdza kotłownie. Na wsiach i w górach można kopcić legalnie przez kolejne lata, a śmieci segreguje sie na palne i niepalne. Teraz piję kawę i patrze na Ślemień z góry. Dobrze, że jesteśmy około 200 metrów wyżej, bo na dole na prawdę nie da sie oddychać. Dzisiaj trzeba było sie wyspać, idziemy na wieczorne do Zwardonia. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Bukowina 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jesteś w części rumuńskiej czy ukraińskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Niko czeka 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 20 godzin temu, bubol.T napisał: Na minus, tu nowość ostatnio jak tam bylem, nie było jeszcze wieży widokowej. Teraz od godziny 10-11 masa turystów pieszych wjeżdża na wieżę i hamuje ruch wyciągu. Ten sam problem występuje na Mosornym Groniu, w zasadzie dyskwalifikuje to obie stacje z punktu widzenia narciarskiego. Edytowane 1 godzinę temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 5 godzin temu, Mitek napisał: Jesteś w części rumuńskiej czy ukraińskiej? Spotkałem gościa - nie wiem czy Rumun czy Ukrainiec .. z gęby jakiś taki Hiszpan chyba 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Czyli bardziej Rumun... 😉 Trzymajcie się Bracia Drodzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu 8 minut temu, Lexi napisał: Spotkałem gościa - nie wiem czy Rumun czy Ukrainiec .. z gęby jakiś taki Hiszpan chyba Z twarzy podobny zupełnie do nikogo 🤔. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi