grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, cappo napisał: Nie wszędzie dobrze Jak już Żmije wyłączyli to musi grubo wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dzień dobry 🌞 Wczoraj ekipa testowała handmade Italy dziś trafiły mi się męskie 🤨 q..żwa trzeba być twardym 🙃 po twardym 🥶⛷️ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 58 minut temu, PaVic napisał: Dzień dobry 🌞 Wczoraj ekipa testowała handmade Italy 🥶⛷️ za dużo śniegu to tam raczej nie macie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, Jan napisał: za dużo śniegu to tam raczej nie macie ? Jest go wystarczająco dużo 🥳 żeby mieć dobrą zabawę połączoną z nauką wejścia w kolejny wyższy level własnych możliwości 😉 😜 Edytowane 5 godzin temu przez PaVic 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, cappo napisał: Nie wszędzie dobrze Cześć Grunt to dobrze zaprojektowana trasa kolei. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, PaVic napisał: kolejny wyższy level własnych możliwości 😉 😜 to już teraz zupełnie za Tobą nie nadążę PS - prośba - zrób zdjęcie w kierunku Piz Bernina, powinna być na prawo od tego szczytu widocznego w prawym rogu tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, PaVic napisał: Jest go wystarczająco dużo 🥳 żeby mieć dobrą zabawę połączoną z nauką wejścia w kolejny wyższy level własnych możliwości 😉 😜 Jest ktoś jeszcze w tym ośrodku 😉 oprócz Ciebie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Jan napisał: to już teraz zupełnie za Tobą nie nadążę PS - prośba - zrób zdjęcie w kierunku Piz Bernina, powinna być na prawo od tego szczytu widocznego w prawym rogu tego zdjęcia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Jest ktoś jeszcze w tym ośrodku 😉 oprócz Ciebie? pozdro Si Mareczku, same asy narciarstwa forumowego 🤣 plus jeden włoski rodzynek Cristiano 😉 a ! jeszcze jakiś AS nad Asy Stefano 🤷♂️na tego już nie patrzę bo moja fantazja buzuje 🤨 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu (edytowane) 3 minuty temu, PaVic napisał: same asy narciarstwa forumowego Czyli????? A ten Stefano to któż zacz? Bo Cristiano to pewnie Ronaldo 🙂 pozdro Edytowane 58 minut temu przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, Marcos73 napisał: ten Stefano to któż zacz Stefano Belingheri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 7 minut temu, PaVic napisał: Stefano Belingheri Wygooglałem, Kozak. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu 29 minut temu, Marcos73 napisał: Wygooglałem, Kozak. pozdro Takiego narciarstwa live nie widziałem 🙃MEGA lekkość - a ja durny chciałam pojechać to co On na ambitnej 🤦♂️choć żółwia przybiliśmy 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu Godzinę temu, PaVic napisał: Cześć No ten odcięty żyletką szczyt to zajebiście uchwyciłeś Pawełku. To chyba jest ta Bernina? Czy się mylę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi