AdrianW Napisano Środa o 15:06 Udostępnij Napisano Środa o 15:06 Ok, ja rozumiem, że są nartorolki... ale to co zobaczyłem na tym filmie to jakaś wersja off-road?🙂 Przez przypadek mi to wpadło i do tej pory przecieram oczy ze zdumienia 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 16:57 Udostępnij Napisano Środa o 16:57 Cześć To są nartorolki taśmowe. Swego czasu mieliśmy nawet od chłopaków z Bielska takie rolki w latach 90 w Szczyrku. Jazda na tym nie była łatwa i wymagała dość równej trawy bez dziur i kamieni. Można się było nieźle poobijać. Była już o nich mowa na forum i Adaś też chyba miał z nimi styczność. nie wiem czy przypadkiem nawet ktoś u nas takich nie robił/zrobił. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 17:26 Udostępnij Napisano Środa o 17:26 Cześć. Czyli że to konstrukcja homemade? Bo nigdzie takiego cacka nie mogę znaleźć. A z filmu wynika, że Panowie zjeżdżają na tym wynalazku jak jeszcze mnie na świecie nie było 😄 Swoją drogą ciekawa konstrukcja ze względu chociażby na pewną namiastkę krawędzi... Nie jak w zwykłych rolkach, gdzie krawędzie kółek są zaokrąglone. Na trawie trochę przyjemniej się upada niż na asfalcie 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano Środa o 18:17 Udostępnij Napisano Środa o 18:17 (edytowane) Tutaj można kupić ze sklepu różne wersje GrassSki. Link: https://www.grasski.net/en/store/grass-ski-eshop/grasski-model-race#product-gallery-8 Trochę historii : Można jeszcze i tak: https://youtu.be/Y5Lm0WQgD-s?is=ohLwSos3M3NhyjRK Pozdrawiam. Edytowane Środa o 18:29 przez widzewiak_z_gor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 18:37 Udostępnij Napisano Środa o 18:37 19 minut temu, widzewiak_z_gor napisał: Tutaj można kupić ze sklepu różne wersje GrassSki. Link: https://www.grasski.net/en/store/grass-ski-eshop/grasski-model-race#product-gallery-8 Trochę historii : Można jeszcze i tak: https://youtu.be/Y5Lm0WQgD-s?is=ohLwSos3M3NhyjRK Pozdrawiam. Dzięki 👍 Miałeś z tym do czynienia?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano Środa o 18:42 Udostępnij Napisano Środa o 18:42 Jakiś czas temu, udało mi się kupić na olx stary model GrassSki, ale jeszcze nie odważyłem się na tym jeździć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano Środa o 18:57 Udostępnij Napisano Środa o 18:57 (edytowane) Hehe, no to teraz jest motywacja - skiforum czeka na relację z jazdy😉 Pozdro Edytowane Środa o 19:12 przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 21:16 Udostępnij Napisano Środa o 21:16 2 godziny temu, AdrianW napisał: Hehe, no to teraz jest motywacja - skiforum czeka na relację z jazdy😉 Pozdro szkoda trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 13:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:47 W dniu 27.05.2026 o 11:14, AdrianW napisał: AI???😆 Nie: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 13:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:50 https://m.youtube.com/watch?v=CArMtbwi220 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Co to znaczy mieć jajca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Ja wciąż jestem w szoku i nie dowierzam, że takie cacko ktoś wynalazł i to dawno temu 😄 @Adam ..DUCH dasz się karnąć?🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, AdrianW napisał: Ja wciąż jestem w szoku i nie dowierzam, że takie cacko ktoś wynalazł i to dawno temu 😄 @Adam ..DUCH dasz się karnąć?🤪 Powodzenia, zaopatrz się w solidne ochraniacze i kask z gardą 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, zając napisał: Powodzenia, zaopatrz się w solidne ochraniacze i kask z gardą 😉 Teresko, czyżbyś miała do czynienia?😉 Wiesz, u mnie nie ma warunków na takie hobby, ale spróbować zawsze można. Folią bąbelkową bym się owinął i do przodu😆 A jak tam u Ciebie sezon rolkowy już w pełni? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, AdrianW napisał: A jak tam u Ciebie sezon rolkowy już w pełni? Wiecznie nie ma czasu niestety, sezon rolkowy rozpoczęty już dawno, ale słabo kontynuowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, AdrianW napisał: Teresko, czyżbyś miała do czynienia?😉 Wiesz, u mnie nie ma warunków na takie hobby, ale spróbować zawsze można. Folią bąbelkową bym się owinął i do przodu😆 A jak tam u Ciebie sezon rolkowy już w pełni? a może coś takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 46 minut temu, zając napisał: Wiecznie nie ma czasu niestety, sezon rolkowy rozpoczęty już dawno, ale słabo kontynuowany. Godzinkę co drugi dzień idzie wygospodarować 😉 My się dopiero stać uczymy...🤣 Pozdro Edytowane 4 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, AdrianW napisał: My się dopiero stać uczymy...🤣 No to jest trochę jak z nartami - można całe życie być początkującym 😁, więc nie zrażajcie się 😉 zabawa jest fajna bo w plenerze. Swego czasu myślałam nad rolkami SUV żeby jeździć po ścieżkach nieutwardzonych / lesie, ale to ma sens jeśli gdzieś blisko miałabym tego typu tereny, a na razie póki co mam asfalt i kostkę betonową. Jak już gdzieś się wybiorę w las, to raczej rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, zając napisał: No to jest trochę jak z nartami - można całe życie być początkującym 😁, więc nie zrażajcie się 😉 zabawa jest fajna bo w plenerze. Swego czasu myślałam nad rolkami SUV żeby jeździć po ścieżkach nieutwardzonych / lesie, ale to ma sens jeśli gdzieś blisko miałabym tego typu tereny, a na razie póki co mam asfalt i kostkę betonową. Jak już gdzieś się wybiorę w las, to raczej rowerem. My to tak bardziej zaczęliśmy jeździć żeby się nie zapuścić i być w formie do zimy 💪 @SzymQ dużo pomógł/doradził. Rolki obszerny temat jak tak się zagłębiłem... Nam na razie asfalt wystarczy, aż nadto 😉 Jest radocha. Nie było gleby jeszcze . Najgorzej z zatrzymywaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi