AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ok, ja rozumiem, że są nartorolki... ale to co zobaczyłem na tym filmie to jakaś wersja off-road?🙂 Przez przypadek mi to wpadło i do tej pory przecieram oczy ze zdumienia 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć To są nartorolki taśmowe. Swego czasu mieliśmy nawet od chłopaków z Bielska takie rolki w latach 90 w Szczyrku. Jazda na tym nie była łatwa i wymagała dość równej trawy bez dziur i kamieni. Można się było nieźle poobijać. Była już o nich mowa na forum i Adaś też chyba miał z nimi styczność. nie wiem czy przypadkiem nawet ktoś u nas takich nie robił/zrobił. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu Cześć. Czyli że to konstrukcja homemade? Bo nigdzie takiego cacka nie mogę znaleźć. A z filmu wynika, że Panowie zjeżdżają na tym wynalazku jak jeszcze mnie na świecie nie było 😄 Swoją drogą ciekawa konstrukcja ze względu chociażby na pewną namiastkę krawędzi... Nie jak w zwykłych rolkach, gdzie krawędzie kółek są zaokrąglone. Na trawie trochę przyjemniej się upada niż na asfalcie 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi