Skocz do zawartości

Sezon 2024/2025

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, grimson napisał:

odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich

Ja tylko pokazuję czarno na białym za ile można jeździć w topowych alpejskich ośrodkach nie wyrzucając pieniędzy w błoto bo królewny nie mają ochoty. 🤪

18 tyś za osiem osób kwatera 7 dni i karnety 6 dni, dojazd i żarcie po naszej stronie. Nie przekroczy 3 tysi za osobę. Dupę ci ściska że tyle kasy wydajesz a  połowa  psu w dupę 😁 I tak samo pokazuję że sezonówka TMR jest warta rozważenia dla osób które sporo jeżdżą bo kosztuje mniej jak czterodniowy wyjazd z busiarzami 

Edytowane przez Mikoski
  • Like 1

43 minuty temu, Mikoski napisał:

Ja tylko pokazuję czarno na białym za ile można jeździć w topowych alpejskich ośrodkach nie wyrzucając pieniędzy w błoto bo królewny nie mają ochoty. 🤪

18 tyś za osiem osób kwatera 7 dni i karnety 6 dni, dojazd i żarcie po naszej stronie. Nie przekroczy 3 tysi za osobę. Dupę ci ściska że tyle kasy wydajesz a  połowa  psu w dupę 😁 I tak samo pokazuję że sezonówka TMR jest warta rozważenia dla osób które sporo jeżdżą bo kosztuje mniej jak czterodniowy wyjazd z busiarzami 

Mam zabukowany nocleg w 4 gwiazdkowym i dobrym hotelu ze śniadaniami, z karnetami wyjdzie ok 3200 zł/ osobę i nie mam z tym problemu. 

Paliwo? Auto służbowe się kłania. 

Więc ściągaj gacie bo pies już się szykuje.

27 minut temu, grimson napisał:

Mam zabukowany nocleg w 4 gwiazdkowym i dobrym hotelu ze śniadaniami, z karnetami wyjdzie ok 3200 zł/ osobę i nie mam z tym problemu. 

Paliwo? Auto służbowe się kłania. 

Więc ściągaj gacie bo pies już się szykuje.

Poczekaj  z tym ruchaniem kto kogo prześlij rezerwacje z potwierdzeniem  karnetów w cenie tak jak ja to zrobiłem to uwierzę,bo niewierny Tomasz jestem, na razie to ja cię rucham pantoflu 😁 

Nie ma już takich firm że za granicę pozwalają jeździć  autem służbowym za free. To ich sprzęt i ich  pieniądze każą sobie płacić kilometrówki, GPS prawdę ci powie nawet spedytorzy obcinają premię kierowcom za przekroczenie prędkości ekonomic bo podgląd mają cały czas.

Edytowane przez Mikoski

10 minut temu, Mikoski napisał:

Poczekaj  z tym ruchaniem kto kogo prześlij rezerwacje tak jak ja to zrobiłem to uwierzę,bo niewierny Tomasz jestem, na razie to ja cię rucham pantoflu 😁 

Nie ma już takich firm że za granicę pozwalają jeździć  autem służbowym za free. To ich sprzęt i ich  pieniądze każą sobie płacić kilometrówki, GPS prawdę ci powie nawet spedytorzy obcinają premię kierowcom za przekroczenie prędkości ekonomic bo podgląd mają cały czas.

Nie wiem w jakiej firmie pracujesz, u mnie jeździ się osobówkami bez limitu kilometrów i ograniczeń prędkości. 

Dupa wazelina przesmarowana?

IMG_5692.jpeg

10 minut temu, grimson napisał:

Nie wiem w jakiej firmie pracujesz, u mnie jeździ się osobówkami bez limitu kilometrów i ograniczeń prędkości. 

Dupa wazelina przesmarowana?

IMG_5692.jpeg

A gdzie karnet? Widzę bed & breakfes i to wszystko 🤔 rucham cię dalej 💪

Ta za granicę bez limitów km .

Edytowane przez Mikoski

36 minut temu, mig napisał:

Sezonowka skutkuje uwiązaniem do osrodka lub rejonu.... nie dla mnie. 

Cześć 

Michale nie jest tak że się wiążesz w jednej miejscówce . W Szczyrku wieczorne jazdy i parking ,jeszcze COS i Beskid Arena 

Screenshot_20250630-214809.png

Edytowane przez Mikoski
  • Thanks 1

Godzinę temu, grimson napisał:

co to za Hilton 6 gwiazdkowy, gdzie jest taka dobra cena za nocleg? Rozumiem że z Hiltona z buta masz max 2 min do wyciągu?

Taki se czterogwiazdkowy hotelo-kombinat jak to w Francji startujesz na nartach pod wyciąg i wracasz na nartach do hotelu który jest na stoku.  

MENUIRLSOLE01.jpg

3MGM-telemark-hiv-ext7.jpg

Edytowane przez Mikoski