Jan Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 37 minut temu, Mikoski napisał: Już nie raz tu pisałem że moje kobiety sztuk trzy zostały nauczone i wiedzą że w Alpach pobudka godzina 7 na stoku 8:30 a po godzinie 12 ...13 o 13 jemy obiad a potem jazda do zamknięcia wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, grimson napisał: odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich Ja tylko pokazuję czarno na białym za ile można jeździć w topowych alpejskich ośrodkach nie wyrzucając pieniędzy w błoto bo królewny nie mają ochoty. 🤪 18 tyś za osiem osób kwatera 7 dni i karnety 6 dni, dojazd i żarcie po naszej stronie. Nie przekroczy 3 tysi za osobę. Dupę ci ściska że tyle kasy wydajesz a połowa psu w dupę 😁 I tak samo pokazuję że sezonówka TMR jest warta rozważenia dla osób które sporo jeżdżą bo kosztuje mniej jak czterodniowy wyjazd z busiarzami Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Na twoim miejscu brał bym sezonkę TMR bo Szindlerowy Młyn masz bliżej jak Montenegro 🤪 a ośrodek bez porównania. Tylko trzeba przeciąć smycz 🤣 Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, Mikoski napisał: Ja tylko pokazuję czarno na białym za ile można jeździć w topowych alpejskich ośrodkach nie wyrzucając pieniędzy w błoto bo królewny nie mają ochoty. 🤪 18 tyś za osiem osób kwatera 7 dni i karnety 6 dni, dojazd i żarcie po naszej stronie. Nie przekroczy 3 tysi za osobę. Dupę ci ściska że tyle kasy wydajesz a połowa psu w dupę 😁 I tak samo pokazuję że sezonówka TMR jest warta rozważenia dla osób które sporo jeżdżą bo kosztuje mniej jak czterodniowy wyjazd z busiarzami Mam zabukowany nocleg w 4 gwiazdkowym i dobrym hotelu ze śniadaniami, z karnetami wyjdzie ok 3200 zł/ osobę i nie mam z tym problemu. Paliwo? Auto służbowe się kłania. Więc ściągaj gacie bo pies już się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 27 minut temu, grimson napisał: Mam zabukowany nocleg w 4 gwiazdkowym i dobrym hotelu ze śniadaniami, z karnetami wyjdzie ok 3200 zł/ osobę i nie mam z tym problemu. Paliwo? Auto służbowe się kłania. Więc ściągaj gacie bo pies już się szykuje. Poczekaj z tym ruchaniem kto kogo prześlij rezerwacje z potwierdzeniem karnetów w cenie tak jak ja to zrobiłem to uwierzę,bo niewierny Tomasz jestem, na razie to ja cię rucham pantoflu 😁 Nie ma już takich firm że za granicę pozwalają jeździć autem służbowym za free. To ich sprzęt i ich pieniądze każą sobie płacić kilometrówki, GPS prawdę ci powie nawet spedytorzy obcinają premię kierowcom za przekroczenie prędkości ekonomic bo podgląd mają cały czas. Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Mikoski napisał: Poczekaj z tym ruchaniem kto kogo prześlij rezerwacje tak jak ja to zrobiłem to uwierzę,bo niewierny Tomasz jestem, na razie to ja cię rucham pantoflu 😁 Nie ma już takich firm że za granicę pozwalają jeździć autem służbowym za free. To ich sprzęt i ich pieniądze każą sobie płacić kilometrówki, GPS prawdę ci powie nawet spedytorzy obcinają premię kierowcom za przekroczenie prędkości ekonomic bo podgląd mają cały czas. Nie wiem w jakiej firmie pracujesz, u mnie jeździ się osobówkami bez limitu kilometrów i ograniczeń prędkości. Dupa wazelina przesmarowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, grimson napisał: Nie wiem w jakiej firmie pracujesz, u mnie jeździ się osobówkami bez limitu kilometrów i ograniczeń prędkości. Dupa wazelina przesmarowana? A gdzie karnet? Widzę bed & breakfes i to wszystko 🤔 rucham cię dalej 💪 Ta za granicę bez limitów km . Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Mikoski napisał: A gdzie karnet? Widzę bed & breakfes i to wszystko 🤔 Ta za granicę bez limitów km 🤣 Karnety kupuje osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, grimson napisał: Karnety kupuje osobno. Jak umiesz dodawać to zsumuj koszty na osobę 🤣🤣🤣🤣 Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mikoski napisał: Jak umiesz dodawać to zsumuj koszty na osobę 🤣🤣🤣🤣 Choooya widać z tego marnego screenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, grimson napisał: Choooya widać z tego marnego screenu Kliknij zdjęcie otworzy się w osobnej karcie i cię oświeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Mikoski napisał: Kliknij zdjęcie otworzy się w osobnej karcie i cię oświeci. co to za Hilton 6 gwiazdkowy, gdzie jest taka dobra cena za nocleg? Rozumiem że z Hiltona z buta masz max 2 min do wyciągu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Jan napisał: ale i tak nie jest lepszy od jakiejkolwiek sezonówki Sezonowka skutkuje uwiązaniem do osrodka lub rejonu.... nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 36 minut temu, mig napisał: Sezonowka skutkuje uwiązaniem do osrodka lub rejonu.... nie dla mnie. Cześć Michale nie jest tak że się wiążesz w jednej miejscówce . W Szczyrku wieczorne jazdy i parking ,jeszcze COS i Beskid Arena Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, grimson napisał: co to za Hilton 6 gwiazdkowy, gdzie jest taka dobra cena za nocleg? Rozumiem że z Hiltona z buta masz max 2 min do wyciągu? Taki se czterogwiazdkowy hotelo-kombinat jak to w Francji startujesz na nartach pod wyciąg i wracasz na nartach do hotelu który jest na stoku. Edytowane 1 godzinę temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Mikoski napisał: Cześć Michale nie jest tak że się wiążesz w jednej miejscówce . W Szczyrku wieczorne jazdy i parking ,jeszcze COS i Beskid Arena BSA od ubiegłego sezonu już nie obejmuje sezonówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Co jak co ale Francja elegancja 🤌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu @Mikoski @grimson Jedzicie sobie razem, na meski wyjazd to zrealizujecie to o czym piszecie. Najlepiej do TMR to jeszcze slowacy was wy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi