Tadeo Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Zapraszam na wyjazd szkoleniowy 13-20.04 na lodowiec Kaunertal ,lub Pitztal. W programie doskonalenie techniki możliwość jazdy po tyczkach oraz jazda terenowa. Zajęcia rejestrowane, wieczorne videoanalizy. Koszty uwzględniające zakwaterowanie skipas oraz szkolenie w przybliżeniu 650€. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Gdyby jeszcze tylko był jakiś sensowny transport z Poznania, bo nie zostawię żony bez auta na tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeo Posted March 25, 2024 Author Share Posted March 25, 2024 Gdybyś przyjechał pociągiem do Jeleniej Góry miglibyśmy pojechać moim samochodem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 8 godzin temu, cappo napisał: Gdyby jeszcze tylko był jakiś sensowny transport z Poznania, bo nie zostawię żony bez auta na tydzień. Jakby to było tydzień wcześniej, to bym pojechał. Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Na przyszły sezon jakoś na początku planuję szkolenie, możemy połączyć siły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cappo Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 (edited) Opcja dojazdu pociągiem do Jeleniej jest całkiem spoko, wysłałem priva do @Tadeo. Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. a ja to jestem płci męskiej. Edited March 25, 2024 by cappo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 Godzinę temu, .Beata. napisał: Może do następnego sezonu znajdzie się jeszcze ktoś chętny z Poznania… byłybyśmy we dwie. Pomyślimy...można np.samolot wyczarterować.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 (edited) @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania Edited March 25, 2024 by .Beata. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 3 minuty temu, .Beata. napisał: @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania @Beata jak @Lexi wyczarteruje ten samolot, to poleci najpierw odwiedzić wnuki w Poznaniu, a w drodze powrotnej zabierze Was na lodowiec 😉. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 (edited) 19 minut temu, .Beata. napisał: @brachol podepnę się jakby coś @cappo napisałam, że byłybyśmy we dwie, z koleżanką, moją, oprócz Ciebie, choć nie wiedziałam , czy Ty koleżanka jesteś, ale wychodzi na to, że nie jesteś koleżanka, choć koleżanka może mieć żonę, acz moja nie ma i ja też nie mam… żony. Ale jesteśmy koleżankami. Więc sorka 😉 @Lexi ale z Poznania Obgadamy temat w Zwardoniu ..nie bój nic.. Edited March 25, 2024 by Lexi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 42 minuty temu, moruniek napisał: @Beata jak @Lexi wyczarteruje ten samolot, to poleci najpierw odwiedzić wnuki w Poznaniu, a w drodze powrotnej zabierze Was na lodowiec 😉. Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 25, 2024 Share Posted March 25, 2024 32 minuty temu, Lexi napisał: Obgadamy temat w Zwardoniu ..nie bój nic.. No ja wiem ….to będzie odlot, aż gęsiej skórki dostałam;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 15 godzin temu, .Beata. napisał: Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Wiesz Beato, ruscy robią bomby szybujące ze zwykłych o całkiem przyzwoitym zasięgu, coś się wymyśli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 16 godzin temu, .Beata. napisał: Plan prawie doskonały. Zapomniałeś o mojej drodze powrotnej z lodowca…. Z lodowca będziesz musiała użyć szybowca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 (edited) Jeszcze jakieś pomysły? ps. Piotruś 1, Ty z bombą do mnie… i to ruską… pogadamy w Zwardoniu. ps. Piotruś 2, ja? toż zasugerowałeś, że się wybierasz, a mi jest wszystko jedno czym. 😉 Edited March 26, 2024 by .Beata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi Posted March 26, 2024 Share Posted March 26, 2024 @Tadeo Czyli jak bym sie dostał pociągiem do Jeleniej Góry to jest opcja zabrać sie z Tobą autem? Nie ukrywam, że samemu z Przemyśla jechać samochodem 1300km to mi nie na rękę 😉 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadeo Posted March 27, 2024 Author Share Posted March 27, 2024 Z reguły kompletujemy się tak żeby jechać w kilka czyli trzy osoby.Kwestia dogadania się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 O.K. więc czy znajdzie się miejsce dla jednej osoby i jednej pary nart? Oczywiście do wszystkiego związanego z podróżą się dokładam jak kultura wymaga. Ewentualnie mogę jechać moim autem i zabrać dwie osoby oraz jedną parę nart (ograniczenie związane z moim bagażnikiem na dwie pary). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 19 godzin temu, .Beata. napisał: Jeszcze jakieś pomysły? ps. Piotruś 1, Ty z bombą do mnie… i to ruską… pogadamy w Zwardoniu. ps. Piotruś 2, ja? toż zasugerowałeś, że się wybierasz, a mi jest wszystko jedno czym. 😉 No nie no, gdzie z bombą do Ciebie, raczej myślałem o przytwierdzeniu skrzydeł, bo skoro ruska bomba daje radę, to Ty tym bardziej poszybujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 3 godziny temu, Chertan napisał: myślałem o przytwierdzeniu skrzydeł Kto mi dał skrzydła, kto mię odział pióry I tak wysoko postawił, że z góry Wszystek świat widzę, a sam, jako trzeba, Tykam się nieba? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 12 minut temu, Lexi napisał: Kto mi dał skrzydła, kto mię odział pióry I tak wysoko postawił, że z góry Wszystek świat widzę, a sam, jako trzeba, Tykam się nieba? Nie no Marek, o Batmana chodziło, co ty mnie tu o jakieś romantyzmy posądzasz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 A już myślałam, że coś na porost piór mam brać…. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 20 minut temu, .Beata. napisał: A już myślałam, że coś na porost piór mam brać…. Może po szkoleniu obrośniesz w piórka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 2 godziny temu, brachol napisał: Może po szkoleniu obrośniesz w piórka? Hehe, a to już pytanie do @Tadeo 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiochu Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 9 godzin temu, herbi napisał: Ewentualnie mogę jechać moim autem i zabrać dwie osoby oraz jedną parę nart (ograniczenie związane z moim bagażnikiem na dwie pary). Co to za niezwykle auto? Nie spotkalem jeszcze takiego gdzie wejda 3 osoby i 2 pary nart, ale trzecia sie juz nie zmiesci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts