star Posted February 7 Share Posted February 7 Wzorowane na https://wspinanie.pl/2024/02/jak-zostac-fajnym-wspinaczem-sezon-sciankowy/?_gl=1*hjmee*_gcl_au*MTE5MzAxMDY1OC4xNzAzMTkyODgy oraz komentarzach https://forum.wspinanie.pl/read.php?7,717593,717595#msg-717595 na razie wpisuje się jedynie lski przez kombinezon;-) liczę na kreatywność... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted February 7 Share Posted February 7 Napisz jeszcze czy wolisz normalnie, czy z sarkazmem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 7 Author Share Posted February 7 3 godziny temu, Kubis napisał: Napisz jeszcze czy wolisz normalnie, czy z sarkazmem Zgadnij. Próbowałem wykorzystać Gpt4 do wygenerowania ale jak się z nią dogadałem to mi zapodała jakieś suchary. Sam bym wymyślił ale mnie wena opuściła bitch... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 7 Share Posted February 7 5 hours ago, star said: Zgadnij. Próbowałem wykorzystać Gpt4 do wygenerowania ale jak się z nią dogadałem to mi zapodała jakieś suchary. Sam bym wymyślił ale mnie wena opuściła bitch... Przypomnij sobie Armaniego i wena Ci wróci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted February 7 Share Posted February 7 Cześć Durny temat, durne pytanie - ja założyciela nie czytam w ogóle więc mogę się mylić. Fajnym można być tylko dla siebie - reszta nie ma znaczenia. Jeżeli ideą jest być fajnym dla innych to niestety witają Tworki, Kobierzyn ... czy coś tam. Jeżeli się tego nie zrozumie zawsze będzie się dupkiem/dupką. Pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estka Posted February 7 Share Posted February 7 Fajny narciarz składa się z narciarza właściwego, z liczby kijków równej liczbie rąk i z jednego kasku. Fajny narciarz posiada oczy dookoła głowy oraz pogodne spojrzenie. Fajny narciarz może zawierać jedynie śladowe ilości alkoholu. Fajny narciarz nie może zawierać kija w d*pie. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Durny temat, durne pytanie - ja założyciela nie czytam w ogóle więc mogę się mylić. Fajnym można być tylko dla siebie - reszta nie ma znaczenia. Jeżeli ideą jest być fajnym dla innych to niestety witają Tworki, Kobierzyn ... czy coś tam. Jeżeli się tego nie zrozumie zawsze będzie się dupkiem/dupką. Pozdro Cytując wielkich Polaków, mamy pierwszą zasadę: GÓRY, NARTY, KAJAKI, ROWERY ITD. NIE SĄ DLA WSZYSTKICH - SĄ DLA WYBRANYCH, KTÓRZY PONIOSĄ KOSZTY ADAPTACJI I DOCENIĄ WALORY ORAZ ZASADY - RESZTA NIECH SPIERDALA. ps nie Mitku ty się nigdy nie przewracasz, ani nie mylisz, jak każdy fajny narciarz. Edited February 8 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) Będę postępował metodycznie i przerabiał punkt po punkcie. Jak method man. Zacznę więc od drugiego. Nie dawaj rad treningowych poczatkujacym chcącym bić rekord prędkości na GPS. Możesz ich urazić. Nie tłumacz, że długość ma znaczenie... szerokość przecież też. Możesz kogoś urazić. Edited February 8 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) To można prawie sauté. Nie witaj się z nikim, nie krzycz na stoku do mijanych narciarzy hej, Grüß Gott czy cześć. Nawet jeśli jesteś w górach. Bedziesz wziety za pojeba. Jeśli usłyszą. Edited February 8 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 8 Share Posted February 8 Dawaj narciarską wersję punktu 11, bo ciekaw jestem co Ci wyjdzie 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 8 minut temu, SzymQ napisał: Dawaj narciarską wersję punktu 11, bo ciekaw jestem co Ci wyjdzie 🙂 Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 8 Share Posted February 8 12 minutes ago, star said: Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. Zaskoczyłeś mnie - wena widzę wróciła dzięki Armaniemu 🙂 Spodziewałem się o Wedzeuszach i innych aspektów forumowych, a tu tak... nieszablonowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 8 Share Posted February 8 Ja dodam od siebie - podjechanie pod stok Tico 1.0 + LPG nie jest glamour 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 8 Share Posted February 8 (edited) Godzinę temu, star napisał: Nie wiem czy zauważysz modyfikację: 11) Ubieraj zawsze firnowe ciuchy. Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Edited February 8 by Lexi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted February 8 Share Posted February 8 Nie jedź na narty wcale, możesz kogoś urazić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 50 minut temu, Kubis napisał: Nie jedź na narty wcale, możesz kogoś urazić. Szczególnie forumowiczów, którzy zostali w domu. Potem będą się pytali, czy w górach coś poszło nie tak, ze źle skrywaną nadzieją w głosie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 2 godziny temu, SzymQ napisał: Zaskoczyłeś mnie - wena widzę wróciła dzięki Armaniemu 🙂 Spodziewałem się o Wedzeuszach i innych aspektów forumowych, a tu tak... nieszablonowo. Wedzewiakach i widzewiakach raczej, tyko bayern, mercedes i bęc... ps na niemieckich ciuchach się nie znam, jeno spyder, bogner... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) 1 godzinę temu, Lexi napisał: Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Firnowe ciuchy wyglądają tak dubel cdn Edited February 8 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 1 godzinę temu, Lexi napisał: Widzę Tadek że ostanie górskie występy odcisnęły głębokie piętno na Twojej psychice... coś poszło "nie tak"? *(serio pytam) Firnowe ciuchy wyglądają tak ps tak wyglebilem się dwa razy wyczerpując limit z poprzednich dwóch tygodni, nastąpiły więc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted February 8 Share Posted February 8 15 minut temu, star napisał: Firnowe ciuchy wyglądają tak ps tak wyglebilem się dwa razy wyczerpując limit z poprzednich dwóch tygodni, nastąpiły więc... Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) 9 minut temu, KrzysiekK napisał: Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu Arapahoe Basin Ski Area - jade z tobą, żonę zostawiam w Łodzi... https://waligorski.art/liryka.php?litera=z&nazwa=300 https://www.snowskool.com/blog/where-can-you-ski-in-summer https://www.coloradoski.com/resorts/arapahoe-basin/ Edited February 8 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 (edited) 10 minut temu, KrzysiekK napisał: Współrzędne jak tam dojechać i czy stok chodzi … dzieci zostawię na Zwardoniu Mi też ten facet się spodobał;-) ale ze aż tak? Edited February 8 by star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted February 8 Share Posted February 8 28 minut temu, star napisał: Mi też ten facet się spodobał;-) ale ze aż tak? Nooo zjawiskowy wręcz 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 8 Share Posted February 8 48 minut temu, star napisał: Mi też ten facet się spodobał;-) 19 minut temu, KrzysiekK napisał: Nooo zjawiskowy wręcz https://www.skiforum.pl/topic/65525-po-prostu-mily-spontaniczny-gay-kontakt/?tab=comments#comment-727084 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 8 Author Share Posted February 8 7 minut temu, Lexi napisał: https://www.skiforum.pl/topic/65525-po-prostu-mily-spontaniczny-gay-kontakt/?tab=comments#comment-727084 Raczej autoironia, rzadkość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts