mlesik Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Czy mogę sprawdzić po karnecie ile natrzaskalem km podczas pobytu w 3 dolinach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jask Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Cześć, mam pytanie do bywalców Trzech Dolin dotyczące tamtejszych wyciągów a w zasadzie tych krzesełkowych. Czy zdecydowaną większość stanowią te wyprzęgane, czy też jest inaczej. Dzięki za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Cześć, mam pytanie do bywalców Trzech Dolin dotyczące tamtejszych wyciągów a w zasadzie tych krzesełkowych. Czy zdecydowaną większość stanowią te wyprzęgane, czy też jest inaczej. Dzięki za odpowiedzi. z tego co pamiętam wszystkie, jakie spotkałem były wysprzęglane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hilly_billy Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Co nowego w tym roku w Val Thorens. Fajnie, że gondola Cime de Caron będzie już działać. Peclet Funitel w lutym ponownie otwarty do 6:30pm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Co nowego w tym roku w Val Thorens. Fajnie, że gondola Cime de Caron będzie już działać. Peclet Funitel w lutym ponownie otwarty do 6:30pm! Dzięki Hilly_billy za info, a gdyby Ktoś chciał sprawdzić empirycznie, ostatnie miejsca na wyjazd do Val Thorens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtaS Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Od dziś do 16 lutego nie działa gondolka z Orelle do VT. Skutek obsunięcia ziemi i uszkodzenia infrastruktury. https://m.facebook.c...id=116306588613 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts