Skocz do zawartości

Co z tym zrobić. Analiza jazdy.

herbi

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, herbi napisał:

Coś tam ostatnio pojeździłem w zawodach „o złote kalesony” 😉

Zawody najniższej rangi ale od czegoś trzeba zacząć. 
2x 5-te miejsce na zawodach w Ustrzykach Dolnych, a na zakończenie sezonu wygrana na własnym podwórku. 🏆

Oczywiście, zdaję sobie sprawę (co pokazała Podkarpacka Liga Alpejska), że od gości co naprawdę się ścigają dzielą mnie lata świetlne, ale gdzieś doświadczenie trzeba zdobyć.

Muszę mocno pracować…

IMG_1413.jpeg

IMG_1414.jpeg

IMG_1417.jpeg

IMG_6227.jpeg

IMG_6253.jpeg

IMG_6248.jpeg

Na własnym podwórku to pewno kuzyni pilnowali wyniku;-) a serio to szczere gratulacje. Sam nigdy nie wystartowałem choć byłem takim przedskoczkiem w san candido tyle, że nie za bardzo podskakiwałem bo w połowie okazało się, że dojechać znaczy wygrać... no to tyle odemnie. Jeszcze raz brawa!

21 minut temu, Jan napisał:

świetnie a prowadzą też coś w rodzaju klasyfikacji generalnej ?

jest tylko GS czy SL też ?

Tak, jest klasyfikacja generalna. Szczerze, to nie mam jeszcze pojęcia czy jest SL, ale w przyszłym roku się dowiem, bo Giganty będę chciał objechać.

Na SL za cienki jeszcze jestem, tak czy inaczej.

20 minut temu, star napisał:

Na własnym podwórku to pewno kuzyni pilnowali wyniku;-) a serio to szczere gratulacje. Sam nigdy nie wystartowałem choć byłem takim przedskoczkiem w san candido tyle, że nie za bardzo podskakiwałem bo w połowie okazało się, że dojechać znaczy wygrać... no to tyle odemnie. Jeszcze raz brawa!

Dzięki.  ☺️ 

Pamiętam, jeszcze ubiegłej zimy jak widziałem z wyciągów zawody, to nie myślałem, że kiedykolwiek będę próbował swoich sił na bramkach, aczkolwiek bardzo tego chciałem.

Jednak te 20-40dni na nartach w sezonie, szkolenia, oraz skupianie sie na poprawianiu techniki zamiast bezmyślnie walić na dół, powoli przynoszą efekty.

Edytowane przez herbi
  • Like 1