Skocz do zawartości

W koło komina👍

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Mitek napisał:

To jest raptem 80 km i kilometr przewyższenia. Jeździłem już po 180-190 dzień po dniu i w każdym dniu ponad 2km przewyższenia więc mnie nie rozbawiaj.

Uda mogą boleć i po Agrykoli jak pojedziesz dostatecznie szybko.

Pozdro

Inne nachylenia, inne podłoże https://team29er.pl/ultramaratony/3232-pomorska-500-relacja-bardzo-osobista

2 godziny temu, Mitek napisał:

To jest raptem 80 km i kilometr przewyższenia. Jeździłem już po 180-190 dzień po dniu i w każdym dniu ponad 2km przewyższenia więc mnie nie rozbawiaj.

Uda mogą boleć i po Agrykoli jak pojedziesz dostatecznie szybko.

Pozdro

80 km to chyba po asfalcie samochodem,lub palcem po mapie 😊

To Ty się marnujesz . Przyjeżdżaj na zawody masters MTB na Dolny Śląsk pudło murowane, choć nie pierwsze miejsce,bo znam kolegę wielokrotnego mistrza Tomka Kowalskiego (Kowala) który na przełęcz Okraj sobie jeździ w ramach treningu,a trochę lat temu pojechał do Zieleńca na rowerze ze Świdnicy i w tym samym dniu wystartował i wygrał zawody. Ale to kosmita, ale z takimi osiągnięciami warto się zmierzyć 😊

Edytowane przez Edwin
  • Like 1

2 godziny temu, Mitek napisał:

To ty jechałeś Pomorską? Którą edycję?

A to nazywam się Artur Drzymkowski? PS. Przecież sam chwaliłeś się, a my ci tu kibicowaliśmy, nie pamiętasz? Ja byłem na Ślęży i Sowie i wiem jak jest. To nie Pomorska.

Edytowane przez star
  • Haha 1