tomal Napisano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 wlaśnie na fejsie PKL widać że ustawili giganta z pomiarem czasu dla każdego za free, bardzo dobra inicjatywa zapewne te szkolenia będą sie odbywać na tych samych tyczkach, więc koszt szkolenia sprowadza się do kosztu trenera oraz karnetu 600zł szkolenie w tym: 100zł karnet 4h szkolenia na nartach z trenerem 0.5h videoanalizy czyli wychodzi 110zł za 1h z indywidualnym trenerem, może drogo może tanio, jeśli trener jest bardzo dobry w jeździe sportowej, to może i oferta ciekawa, ja wolę jednak tyczki w jeździe grupowej, tam wychodzi znacznie taniej (około 50-60zł za 1h) a przekazywanie uwag jest również indywidualne lunch to drobnostka - 40zł można policzyć :-) Trochę drogo w porównaniu z tym http://www.skiforum....chgl-2504-2804/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 447 Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 14 Lut Top użytkownicy w tym temacie 24 16 21 41 Popularne dni 1 Wrz 9 12 Gru 9 4 Mar 9 7 Mar 8 Top użytkownicy w tym temacie JanKos 24 odpowiedzi pawelb91 16 odpowiedzi daro65_del 21 odpowiedzi faf500 41 odpowiedzi Popularne dni 1 Wrz 2012 9 odpowiedzi 12 Gru 2013 9 odpowiedzi 4 Mar 2013 9 odpowiedzi 7 Mar 2013 8 odpowiedzi laryzbyszko Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 W ten piątek byłem na Kasprowym i jeśli chodzi o pogodę było naprawdę super. Lampa cały dzień, ciepło i bez wiatru. Wszystkie 3 kolejki chodziły. Warunki śniegowe - bez tragedii (czyli już od ok. godz. 11:30-12 kartoflisko, na dodatek ze względu na dodatnią temperaturę, śnieg był mokry i ciężki, ale przynajmniej korzeni nie uświadczyłem). Stok przygotowany słabo - mimo że wjechałem kolejką z Kuźnic o 8, to już było mocno nierówno, a w nocy żadnych opadów nie było. Ludzi mało - w szczytowym momencie na Goryczkowej stałem 15 minut, na Gąsienicowej - bez kolejki. Cena - 138 zł za całodzienny karnet - wzięta totalnie z kosmosu, szczególnie biorąc pod uwagę przygotowanie tras i stan techniczny wyciągu na Goryczkowej. Niestety, ośrodek ten nie ma praktycznie żadnej konkurencji jeśli chodzi o jednodniowy wypad ze stolicy, więc pozostaje tylko zacisnąć zęby, nie skupiać się na minusach, nie porównywać nawet do Słowacji i cieszyć się jazdą. Od kilkunastu lat łudzę się, że wreszcie się ogarną i wyremontują Goryczkową i wezmą się za porządne przygotowanie stoków, ale chyba nie ma co na to liczyć w najbliższym czasie. A szkoda, bo widoki przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... faf500 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na Kasprowym... po staremu: śnieg, słońce i wiatr.Jak widać poniżej, newralgiczne miejsca Goryczkowej będą dośnieżane na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Dzisiejszy artykuł o rzekomych inwestycjach na Kasprowym i Gubałówce http://www.wprost.pl...prowym-Wierchu/ Cennika zimowego PKL w dalszym ciągu nie ma... Pewnie się dalej zastanawiają jakie kosmiczne ceny dorypać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fomicz Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy ktoś ma jakieś informacje na temat kiedy ruszą trasy na Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ruszy jak natura da. Posypać musi i to konkretnie. Tymczasem PKL pokazał cennik na sezon narciarski... http://www.pkl.pl/ka...ienicowa/Cennik 149zł nielimitowany skipass jednodniowy Miały niby zostać ceny z tamtego sezonu... (wtedy 135zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ruszy jak natura da. Posypać musi i to konkretnie. Tymczasem PKL pokazał cennik na sezon narciarski...http://www.pkl.pl/ka...ienicowa/Cennik 149zł nielimitowany skipass jednodniowy Miały niby zostać ceny z tamtego sezonu... (wtedy 135zł) Kibel na gorze nadal tak tani? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Cennik ogólnie lepszy przynajmniej jest karnet tylko na kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać.W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać. W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy?Jest, ale nie tak bardzo jak w czasach starej kolejki. Wtedy 20-30 minut stania w kolejce na Goryczkowej było częste. Teraz raczej na bieżąco się wyjeżdża,choć krzesełka puste raczej nie jeżdżą. To oczywiście tyczy się weekendów przy relatywnie dobrej pogodzie. Czasem oczywiście zdarza się większe obłożenie.Na marginesie... typowe użytkowanie narciarskie czyli wyjazd kolejką na szczyt i jazda na krzesełkach lekko staniało w stosunku do zeszłego sezonu.Osobiście uważam za większy absurd wydawanie stówki na karnet w Białce (tak, wiem że to całodzienny od rana do nocy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Tak, świstaki zaczęły się budzić ze snu zimowego : http://www.cda.pl/video/48222745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Nie będzie achtung,achtung http://portaltatrzan...nione-przez-sad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 16 z 18 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kasprowy Wierch - Kolej Linowa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
laryzbyszko Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 W ten piątek byłem na Kasprowym i jeśli chodzi o pogodę było naprawdę super. Lampa cały dzień, ciepło i bez wiatru. Wszystkie 3 kolejki chodziły. Warunki śniegowe - bez tragedii (czyli już od ok. godz. 11:30-12 kartoflisko, na dodatek ze względu na dodatnią temperaturę, śnieg był mokry i ciężki, ale przynajmniej korzeni nie uświadczyłem). Stok przygotowany słabo - mimo że wjechałem kolejką z Kuźnic o 8, to już było mocno nierówno, a w nocy żadnych opadów nie było. Ludzi mało - w szczytowym momencie na Goryczkowej stałem 15 minut, na Gąsienicowej - bez kolejki. Cena - 138 zł za całodzienny karnet - wzięta totalnie z kosmosu, szczególnie biorąc pod uwagę przygotowanie tras i stan techniczny wyciągu na Goryczkowej. Niestety, ośrodek ten nie ma praktycznie żadnej konkurencji jeśli chodzi o jednodniowy wypad ze stolicy, więc pozostaje tylko zacisnąć zęby, nie skupiać się na minusach, nie porównywać nawet do Słowacji i cieszyć się jazdą. Od kilkunastu lat łudzę się, że wreszcie się ogarną i wyremontują Goryczkową i wezmą się za porządne przygotowanie stoków, ale chyba nie ma co na to liczyć w najbliższym czasie. A szkoda, bo widoki przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Na Kasprowym... po staremu: śnieg, słońce i wiatr.Jak widać poniżej, newralgiczne miejsca Goryczkowej będą dośnieżane na majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Dzisiejszy artykuł o rzekomych inwestycjach na Kasprowym i Gubałówce http://www.wprost.pl...prowym-Wierchu/ Cennika zimowego PKL w dalszym ciągu nie ma... Pewnie się dalej zastanawiają jakie kosmiczne ceny dorypać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomicz Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy ktoś ma jakieś informacje na temat kiedy ruszą trasy na Kasprowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ruszy jak natura da. Posypać musi i to konkretnie. Tymczasem PKL pokazał cennik na sezon narciarski... http://www.pkl.pl/ka...ienicowa/Cennik 149zł nielimitowany skipass jednodniowy Miały niby zostać ceny z tamtego sezonu... (wtedy 135zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ruszy jak natura da. Posypać musi i to konkretnie. Tymczasem PKL pokazał cennik na sezon narciarski...http://www.pkl.pl/ka...ienicowa/Cennik 149zł nielimitowany skipass jednodniowy Miały niby zostać ceny z tamtego sezonu... (wtedy 135zł) Kibel na gorze nadal tak tani? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Cennik ogólnie lepszy przynajmniej jest karnet tylko na kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać.W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać. W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy?Jest, ale nie tak bardzo jak w czasach starej kolejki. Wtedy 20-30 minut stania w kolejce na Goryczkowej było częste. Teraz raczej na bieżąco się wyjeżdża,choć krzesełka puste raczej nie jeżdżą. To oczywiście tyczy się weekendów przy relatywnie dobrej pogodzie. Czasem oczywiście zdarza się większe obłożenie.Na marginesie... typowe użytkowanie narciarskie czyli wyjazd kolejką na szczyt i jazda na krzesełkach lekko staniało w stosunku do zeszłego sezonu.Osobiście uważam za większy absurd wydawanie stówki na karnet w Białce (tak, wiem że to całodzienny od rana do nocy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Tak, świstaki zaczęły się budzić ze snu zimowego : http://www.cda.pl/video/48222745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Nie będzie achtung,achtung http://portaltatrzan...nione-przez-sad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 16 z 18 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kasprowy Wierch - Kolej Linowa
karoldz Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Cennik ogólnie lepszy przynajmniej jest karnet tylko na kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać.W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ano lepszy. Podrożał ten wynalazek o nazwie "no limit", ale jeśli oba krzesła będą chodzić, to nie ma sensu z tego korzystać. W wersji "krzesła + 1 wyjazd" wyjdzie nieco taniej niż zeszłoroczny (jedyny możliwy) "no limit". Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy?Jest, ale nie tak bardzo jak w czasach starej kolejki. Wtedy 20-30 minut stania w kolejce na Goryczkowej było częste. Teraz raczej na bieżąco się wyjeżdża,choć krzesełka puste raczej nie jeżdżą. To oczywiście tyczy się weekendów przy relatywnie dobrej pogodzie. Czasem oczywiście zdarza się większe obłożenie.Na marginesie... typowe użytkowanie narciarskie czyli wyjazd kolejką na szczyt i jazda na krzesełkach lekko staniało w stosunku do zeszłego sezonu.Osobiście uważam za większy absurd wydawanie stówki na karnet w Białce (tak, wiem że to całodzienny od rana do nocy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Tak, świstaki zaczęły się budzić ze snu zimowego : http://www.cda.pl/video/48222745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Nie będzie achtung,achtung http://portaltatrzan...nione-przez-sad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 16 z 18 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Kasprowy Wierch - Kolej Linowa
faf500 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Czy przy takich cenach KW jest stacją obleganą przez narciarzy?Jest, ale nie tak bardzo jak w czasach starej kolejki. Wtedy 20-30 minut stania w kolejce na Goryczkowej było częste. Teraz raczej na bieżąco się wyjeżdża,choć krzesełka puste raczej nie jeżdżą. To oczywiście tyczy się weekendów przy relatywnie dobrej pogodzie. Czasem oczywiście zdarza się większe obłożenie.Na marginesie... typowe użytkowanie narciarskie czyli wyjazd kolejką na szczyt i jazda na krzesełkach lekko staniało w stosunku do zeszłego sezonu.Osobiście uważam za większy absurd wydawanie stówki na karnet w Białce (tak, wiem że to całodzienny od rana do nocy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Podobno coś ruszyło na Kasprowym Tak, świstaki zaczęły się budzić ze snu zimowego : http://www.cda.pl/video/48222745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Nie będzie achtung,achtung http://portaltatrzan...nione-przez-sad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 16 z 18 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Achtung achtung - Kasprowy rusyl sie - Gasiennicowahttp://www.pkl.pl/ka...-i-wyciagi.html no maja rozmach ...tak, wiem wiem (: Nie będzie achtung,achtung http://portaltatrzan...nione-przez-sad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 16 z 18 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
swan Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie będzie achtung,achtunghttp://portaltatrzan...nione-przez-sad O, i nawet na temat ktos napisal (: ja tam nie weim, czy w tej biedzie i muzeum kustosz powinien byc goralski czy luksemburski - ale moementami argumenty sa mocne (: 'Według opinii starostwa tatrzańskiego użytkowanie tych terenów przez zagraniczną firmę może zagrażać obronności kraju.'http://krakow.wyborc...l#ixzz3zDBCedyY tu wiecej jest n/t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Można by napisać ,że nasz kraj jest światowym liderem prywatyzacji jaki rząd by nie był to sprzedawał co było pod ręką i na co byli chętni. Nie tak dawno, pewien rząd pewnej pani, chciał w nocy,przypominam w nocy przegłosować ustawę o sprzedaży lasów państwowych ,ale brakło kilku głosów.Teraz Kodowcy krzyczą że to Pis nocami głosuje a oni się wczoraj urodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Poproszę z tym na pl.soc.polityka. Tu wchodzę dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 4 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Raz możesz przymknąć oko jak ktoś zjedzie niech coś napisze ,jak warunki bo ja mam chęć na Kasprowy Ale raz.:-) Szczególnie że temat o głosowaniu nocą jest od kilku miesięcy twórczo rozwijany. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanKos Napisano 12 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Po środowych dużych opadach sytuacja wygląda wielce obiecująco. Dzisiaj (piątek) Gąsiennicowa chodziła, chmury i silny wiatr ale śniegu sporo. Na Goryczkowej pracowały ratraki może na dniach otworzą? Hala Goryczkowa co prawda zamknięta, ale przejezdna Nartostrada do Kuźnic w idealnym stanie, zjechałem bez problemów od samego ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Dzisiejszy raport z Kasprowego http://skimagazyn.pl...cja-13-02-2016/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Byłem wczoraj standardowo do 1800 mgła i zero widoczności. Gąsienicowa spoko, trawers na Beskid ok ale nic nie było widać, błędnik wariował. Zbocza Beskidu - co chwila albo przewiane do szreni albo miękki śnieg. Goryczkowa wyglądała świetnie ale jechało się tak sobie, pasy twardo-miękko + brak jakiegokolwiek kontrastu powodowało ciągłe zachwiania równowagi. Nartostrada niżej ok. Zjazd teoretycznie do ronda ale już mi się nie chciało. Jak ktoś dzisiaj pojechał to wygrał w totka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 ktoś orientuje się od jakiej prędkości wiatru wyłączają kolejki, zastanawiam się czy jechać na weekend bo podobnież będzie wiało około 40 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 W sobotę będzie tłoczno bo są zawody AMP i Puchar Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi