Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 52 minuty temu, PaVic napisał: 😂 pitolisz próbując roztrząsać bez sensu 😜 jeden i drugi prezentuje „świetną jazdę” a czy to prezentacja czy żywioł - amator otwiera koparę, stoi patrząc i …..nie wie co ma ze sobą czynić widząc taką jazdę 🥳 Ps . @Adam ..DUCHAdaś 👌dobry film 🎥 ostatnio coś nawet w hali ćwiczyłem i nie tylko to 😉 Cześć Widzę różnicę i ją opisuję. Nikogo nie obrażam ani nie krytykuję - mnie nie podoba się jazda sterylna. U Verdu widać dynamikę, reakcję na teren pewną zmienność o naturalność. Koparę otwieram przy Verdu. Jakby pan pojechał swobodnie pewnie bym otworzył również ale różnica w stylu jazdy jest ewidentna. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Niespecjalnie zachwyca mnie jazda "zawodowców" nagrywana celowo. Oczywiście są świetni ale dla mnie to taki jakby inny świat, nierealny, poza zasięgiem...🙂 Natomiast bardzo ciekawią mnie amatorskie filmy na których "z partyzanta" nagrywający złapie jakiegoś "cudaka". Wczoraj oglądałem filmy z czarnej góry i przypadkowo w kadr wpadło dwóch narciarzy wyróżniających się techniką jazdy, szczególnie ten z tyłu. Ale strasznie dziwnie dokręcał te skręty tułowiem . Co Wy na to? VID_20260817193136.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi