Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: ma takie prowokacyjne teksty a gdzie tu prowokację widzisz ? Może to: "Misia na luziku" ? Każdy ma swój luzik, niezależnie od poziomu umiejętności. Dla mnie nazwanie najlepszej narciarki wszechczasów Misią jest właśnie tym brakiem szacunku. 9 godzin temu, Mitek napisał: Brak szacunku (nawet w żartach) dla takiej wyjątkowej perfekcji i poziomu Napiszcie jeszcze że Julcia wygrała GS, Zośka SG a Laurka DH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Też bym nie użył określenia Misia, tylko Panna Shiffrin - przecież to ja o tym pisałem a Ty tylko podpinasz się pod moje posty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 18 godzin temu, Jan napisał: a gdzie tu prowokację widzisz ? Może to: "Misia na luziku" ? Każdy ma swój luzik, niezależnie od poziomu umiejętności. Dla mnie nazwanie najlepszej narciarki wszechczasów Misią jest właśnie tym brakiem szacunku. Napiszcie jeszcze że Julcia wygrała GS, Zośka SG a Laurka DH Nadszedł czas aby napisać moją prawdę. HANS. Dla mnie jesteś głęboko zakompleksiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi