Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 52 minuty temu, PaVic napisał: 😂 pitolisz próbując roztrząsać bez sensu 😜 jeden i drugi prezentuje „świetną jazdę” a czy to prezentacja czy żywioł - amator otwiera koparę, stoi patrząc i …..nie wie co ma ze sobą czynić widząc taką jazdę 🥳 Ps . @Adam ..DUCHAdaś 👌dobry film 🎥 ostatnio coś nawet w hali ćwiczyłem i nie tylko to 😉 Cześć Widzę różnicę i ją opisuję. Nikogo nie obrażam ani nie krytykuję - mnie nie podoba się jazda sterylna. U Verdu widać dynamikę, reakcję na teren pewną zmienność o naturalność. Koparę otwieram przy Verdu. Jakby pan pojechał swobodnie pewnie bym otworzył również ale różnica w stylu jazdy jest ewidentna. Pozdro Edytowane 5 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Niespecjalnie zachwyca mnie jazda "zawodowców" nagrywana celowo. Oczywiście są świetni ale dla mnie to taki jakby inny świat, nierealny, poza zasięgiem...🙂 Natomiast bardzo ciekawią mnie amatorskie filmy na których "z partyzanta" nagrywający złapie jakiegoś "cudaka". Wczoraj oglądałem filmy z czarnej góry i przypadkowo w kadr wpadło dwóch narciarzy wyróżniających się techniką jazdy, szczególnie ten z tyłu. Ale strasznie dziwnie dokręcał te skręty tułowiem . Co Wy na to? VID_20260817193136.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Co Wy na to? Fajny stok do zabawy 👌 mi się podoba 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Widzę różnicę i ją opisuję. Nikogo nie obrażam ani nie krytykuję - mnie nie podoba się jazda sterylna. U Verdu widać dynamikę, reakcję na teren pewną zmienność o naturalność. Koparę otwieram przy Verdu. Jakby pan pojechał swobodnie pewnie bym otworzył również ale różnica w stylu jazdy jest ewidentna. Pozdro Oj Mitek Mitek tu nie temat czy się podoba bo każdy ma inne gusta ale że potrafią co dla mnie amatora jest istotą i chciałbym coś też kiedyś się zbliżyć w tej ich lekkości sterylności czy żywiołu w pełnej harmonii - jak dla mnie to świetna jazda obu panów . Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, PaVic napisał: Fajny stok do zabawy 👌 mi się podoba 💪 a jak jest pusto z samego rana na tym stoku, to można takie kreski wygenerować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć He he dobre. Widać różnice pomiędzy żywą jazdą a zakodowana prezentacją. Pozdro Nie przepadam za "zakodowaną" jazdą ale ten gość ma zajebisty nacisk na dolną nartę i nieprawdopodobne zacieśnienie skrętu. Podoba mi się. Oczywiście to jak kręci filmy Joan to dla mnie także ina bajka. Swobodna jazda na najwyższym światowym poziomie. On jest tak dobry, że nie obawia sie pokazac drobnego błędu. Edytowane 1 godzinę temu przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Co Wy na to? to @grimson jedzie ? super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, jurek_h napisał: Nie przepadam za "zakodowaną" jazdą ale ten gość ma zajebisty nacisk na dolną nartę i nieprawdopodobne zacieśnienie skrętu. Podoba mi się. Oczywiście to jak kręci filmy Joan to dla mnie także ina bajka. Swobodna jazda na najwyższym światowym poziomie. On jest tak dobry, że nie obawia sie pokazac drobnego błędu. Cześć Celowo użyłem słowa styl a nie technika. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Jan napisał: to @grimson jedzie ? super To nie ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, grimson napisał: To nie ja masz inny styl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi