Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 52 minuty temu, PaVic napisał: 😂 pitolisz próbując roztrząsać bez sensu 😜 jeden i drugi prezentuje „świetną jazdę” a czy to prezentacja czy żywioł - amator otwiera koparę, stoi patrząc i …..nie wie co ma ze sobą czynić widząc taką jazdę 🥳 Ps . @Adam ..DUCHAdaś 👌dobry film 🎥 ostatnio coś nawet w hali ćwiczyłem i nie tylko to 😉 Cześć Widzę różnicę i ją opisuję. Nikogo nie obrażam ani nie krytykuję - mnie nie podoba się jazda sterylna. U Verdu widać dynamikę, reakcję na teren pewną zmienność o naturalność. Koparę otwieram przy Verdu. Jakby pan pojechał swobodnie pewnie bym otworzył również ale różnica w stylu jazdy jest ewidentna. Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Niespecjalnie zachwyca mnie jazda "zawodowców" nagrywana celowo. Oczywiście są świetni ale dla mnie to taki jakby inny świat, nierealny, poza zasięgiem...🙂 Natomiast bardzo ciekawią mnie amatorskie filmy na których "z partyzanta" nagrywający złapie jakiegoś "cudaka". Wczoraj oglądałem filmy z czarnej góry i przypadkowo w kadr wpadło dwóch narciarzy wyróżniających się techniką jazdy, szczególnie ten z tyłu. Ale strasznie dziwnie dokręcał te skręty tułowiem . Co Wy na to? VID_20260817193136.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AdrianW napisał: Co Wy na to? Fajny stok do zabawy 👌 mi się podoba 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Widzę różnicę i ją opisuję. Nikogo nie obrażam ani nie krytykuję - mnie nie podoba się jazda sterylna. U Verdu widać dynamikę, reakcję na teren pewną zmienność o naturalność. Koparę otwieram przy Verdu. Jakby pan pojechał swobodnie pewnie bym otworzył również ale różnica w stylu jazdy jest ewidentna. Pozdro Oj Mitek Mitek tu nie temat czy się podoba bo każdy ma inne gusta ale że potrafią co dla mnie amatora jest istotą i chciałbym coś też kiedyś się zbliżyć w tej ich lekkości sterylności czy żywiołu w pełnej harmonii - jak dla mnie to świetna jazda obu panów . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 11 minut temu, PaVic napisał: Fajny stok do zabawy 👌 mi się podoba 💪 a jak jest pusto z samego rana na tym stoku, to można takie kreski wygenerować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi