Jump to content

Ski Arena Szrenica

Administrator
 Share

Recommended Posts

30 minut temu, Kaem napisał:

Wyciągi intensywnie pracują od wiosny do jesieni, obłożone wycieczkami szkolnymi, parafialnymi itepe ...                               Może zima nie jest tak atrakcyjna finansowo dla właścicieli ośrodka ...???

Jak przejmiemy zrobimy aby był atrakcyjny 😉

3 godziny temu, Marcos73 napisał:

Cze

Pytanie do stałych bywalców, w marcu (koniec) mam wyjazd do Szklarskiej, mogę ale nie muszę jechać - będzie coś z nartowania, nigdy tam nie byłem stąd pytam, żona ma szkolenie i pyta czy ją zawiozę, jak nie będzie nartowania to PKP jej zostaje 🙂

pozdrawiam

Na dużym prawdopodobieństwie:

- skitury wysoko w górach -> Szrenica, Łabski Szczyt: tak

- nartowanie: nie

23 minuty temu, grimson napisał:

Na dużym prawdopodobieństwie:

- skitury wysoko w górach -> Szrenica, Łabski Szczyt: tak

- nartowanie: nie

Dzieki, to sie Małżowinka zmartwi, PKP jej zostało 😉

Grimson może zmienisz zdanie co do Twoich przewidywań i jednak ten śnieg będzie😉

pozdrawiam

6 minut temu, Marcos73 napisał:

Dzieki, to sie Małżowinka zmartwi, PKP jej zostało 😉

Grimson może zmienisz zdanie co do Twoich przewidywań i jednak ten śnieg będzie😉

pozdrawiam

Ostatnio Szklarska była czynna aż do kwietnia w 2019r, jak w sezonie spadło ponad 1.5m śniegu.

Na to sie nie zanosi, obecnie na gorze śniegu jest Ok 50-60cm, na dole 30-40. Fakt, w najbliższym tygodniu spadnie białe. Ale czy to wystarczy na działanie ośrodka przez kolejne 6 tyg?

Edited by grimson

8 minut temu, grimson napisał:

Ostatnio Szklarska była czynna aż do kwietnia w 2019r, jak w sezonie spadło ponad 1.5m śniegu.

Na to sie nie zanosi, obecnie na gorze śniegu jest Ok 50-60cm, na dole 30-40. Fakt, w najbliższym tygodniu spadnie białe. Ale czy to wystarczy na działanie ośrodka przez kolejne 6 tyg?

No ściana była czynna

Pogoda wczoraj przepiękna także dałem się namówić na freeride na ścianie zamiast wyjazdu do szpindla. Zamiast nart do freeridu mogłem założyć slalomki bo twardo jak diabli ale i tak było fantastycznie. Ściana bez zmian:) Lola też:) czyli ściana ratraku nie ogląda co ma swój urok, a Lola ma solidne przetarcia co już uroku nie ma.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Edited by mlesik
  • Like 4

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...