Lexi Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca 3 godziny temu, kordiankw napisał: Dzień Dobry, A po deszczu wychodzi słońce. Zapowiada się piękny dzień 😄 Już pewnie w tym roku na Golgotę nie zawitam - dobrej zabawy Witek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 09:46 Udostępnij Napisano Sobota o 09:46 Dzień Dobry, 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 12:05 Udostępnij Napisano Sobota o 12:05 2 godziny temu, kordiankw napisał: Dzień Dobry, Czy ta atrakcja jest na sezonówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 12:07 Udostępnij Napisano Sobota o 12:07 1 minutę temu, Jan napisał: Czy ta atrakcja jest na sezonówce ? Oficera stać na jeden wjazd w cenie promocyjnej podczas grand opening 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W dniu 11.07.2026 o 11:46, kordiankw napisał: Dzień Dobry, Czy to jest w śladzie orczyka zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Tak w śladzie bieńkulowych, jak mi się wydaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, zając napisał: Czy to jest w śladzie orczyka zrobione? Zgadza się. Wygląda na to, że tak szumnie zapowiadana kanapa w śladzie tych orczyków oraz trasa rodzinna przecinająca Bieńkule nie powstaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 17 minut temu, kordiankw napisał: nie powstaną Tak samo jak zapowiadana wiele lat temu szersza Golgota o ślad orczyka i dzielący ja lasek. Zresztą kto by tam jeździł 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu 22 minuty temu, Mikoski napisał: Tak samo jak zapowiadana wiele lat temu szersza Golgota o ślad orczyka i dzielący ja lasek. Zresztą kto by tam jeździł 🤪 Cześć A nie wiem czy wiesz ale Rybelek będąc pierwszy dzień w życiu na nartach zjechał właśnie Golgotą. To był chyba jej trzeci albo czwarty zjazd w życiu, więc jeździć tam może każdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 minuty temu Udostępnij Napisano 4 minuty temu (edytowane) 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć A nie wiem czy wiesz ale Rybelek będąc pierwszy dzień w życiu na nartach zjechał właśnie Golgotą. To był chyba jej trzeci albo czwarty zjazd w życiu, więc jeździć tam może każdy. Pozdro Cześć Oczywiście robię sobie jaja bo TMR nie ma żadnego interesu żeby te trasy przygotować bo obecna klientela w 95% tam nie zjedzie Pozdro Edytowane teraz przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi