kordiankw Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2023 Najwyższy czas na: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2024 Wszystkiego najlepszego dla naszych pań z okazji ich święta ❤️ 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca 2024 Udostępnij Napisano 10 Marca 2024 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANOWIE! 😘 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Marca 2024 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 Zdrowych pogodnych świąt 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 30 Marca 2024 Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Marca 2024 Udostępnij Napisano 30 Marca 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Marca Autor Udostępnij Napisano 8 Marca Wszystkiego najlepszego paniom w dniu waszego święta 🌹 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 8 Marca Udostępnij Napisano 8 Marca 4 godziny temu, kordiankw napisał: Wszystkiego najlepszego paniom w dniu waszego święta 🌹 Dołączam się. Podobny bukiet ofiarowałem małżonce. Z Biedronki. 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 10 Marca Udostępnij Napisano 10 Marca PANOWIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 5 godzin temu, kordiankw napisał: Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 Dziękuję serdecznie i wzajemnie 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Zdrowych i Wesołych! 🐰 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia W dniu 19.04.2025 o 06:25, kordiankw napisał: Nie wiem jak się te święta potoczą, to już dziś, wszystkiego nawzajem 😀 Mi się kiepsko potoczyły, a właściwie przeleżały, dwie godziny temu byliśmy w stanie „zrobić” sobie świąteczne śniadanie… życzę wszystkim zdrowej reszty świąt:) 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia To nie dobrze. Zdrowia i szczęścia życzę, a w szczególności szczęścia, bo marynarze na „Kursku” to zdrowie mieli, tylko szczęścia im zabrakło. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 5 godzin temu, .Beata. napisał: Mi się kiepsko potoczyły, a właściwie przeleżały, dwie godziny temu byliśmy w stanie „zrobić” sobie świąteczne śniadanie… życzę wszystkim zdrowej reszty świąt:) To dobrze że nie podjechałem odwiedzić.. wciołbym się między wódkę a... :)..zdrówka Becia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 1 godzinę temu, Lexi napisał: To dobrze że nie podjechałem odwiedzić.. wciołbym się między wódkę a... :)..zdrówka Becia! Oj idealnie byś się wciął… między układ wydalniczy a pokarmowy;) Zapraszam jeśli masz ochotę;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 6 godzin temu, .Beata. napisał: Oj idealnie byś się wciął… między układ wydalniczy a pokarmowy;) Zapraszam jeśli masz ochotę;) Już wróciłem do siebie niestety - byliśmy tylko zobaczyć nowy dom- moje "pyry" sie przeprowadziły na drugą stronę Grunwaldzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia Godzinę temu, Lexi napisał: Już wróciłem do siebie niestety - byliśmy tylko zobaczyć nowy dom- moje "pyry" sie przeprowadziły na drugą stronę Grunwaldzkiej. Znaczy w dalszym ciągu masz do mnie żabi skok. Wpadajcie ilekroć tutaj będziecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia @.Beata. Zdrowia życzę. Coś jakiś czas temu o kawie wspominałaś? @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 6 minut temu, brachol napisał: @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? Jasne jak słońce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 22 Kwietnia Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 5 godzin temu, brachol napisał: @.Beata. Zdrowia życzę. Coś jakiś czas temu o kawie wspominałaś? @Lexi jak będziesz w Poznaniu to może jakieś piwo wypijemy? Aktualne! Możemy się też wszyscy spiknąć, Elżbieta też chętnie przyjdzie a jakby mężów i żony doliczyć (mogą być swoi/je lub nie 😉 )- to impra jak się patrzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi