Marcos73 Posted May 9 Share Posted May 9 4 godziny temu, SzymQ napisał: Jak mi policzyli demontaże, zakup nowych części i lakiery w nowym aucie, to wziąłem kasę i poszedłem do najlepszych fachowców od PDR. Zapłaciłem 800 PLN i zachowałem oryginalny lakier na klapie, a na zderzaku został ślad i tyle 🙂 Szymon U mnie tak się nie dało niestety, bo to nie były zarysowania. Ponadto samochody na gwarancji, po co mam się później z nimi szarpać za parę stówek? Nie warto. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted May 9 Share Posted May 9 2 hours ago, Marcos73 said: Szymon U mnie tak się nie dało niestety, bo to nie były zarysowania. Ponadto samochody na gwarancji, po co mam się później z nimi szarpać za parę stówek? Nie warto. pozdrawiam PDR da się robić tylko jak masz wgiętą blachę bez uszkodzeń lakieru i konstrukcji auta. Robi się to żeby zachować fabryczny lakier i nie mieć przygód z odchodzącymi płatami lakieru bezbarwnego po paru latach. A jeśli mowa o świeżym aucie to na pewno nie mówimy o paru stówkach oszczędności 🙂. Ogólnie są to techniki do małych uszkodzeń, ale warto wiedzieć, że coś takiego istnieje nie tylko pod kątem odszkodowań. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts