Skocz do zawartości

Ceny paliwa w PL i EU

Marcos73

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, artie40 napisał:

koszmarnym przeregulowaniu gospodarki w EU, kosmicznie wyśrubowanychg normach, szaleństwie klimatycznym

A koledzy o socjalu i emigrantach 🤷‍♂️ zawsze tamat zastępczy się znajdzie 🤣

Edytowane przez PaVic

21 minut temu, Mikoski napisał:

Jak mmnie wkurwiają ci emigranci co to wyjechali za kasą

Przecież dokładnie to ty byłeś emigrantem który wyjechał na klasykę zarobkową a sądzisz się jak byś rozum postradał Damianie . 

dopiero kumpel przesłał Google przetłumaczy posłuchaj zastanów się bo to nie trudne . 

https://www.facebook.com/watch/?v=820053337206296&vanity=vtmnieuws&hpir=1

3 minuty temu, PaVic napisał:

Przecież dokładnie to ty byłeś emigrantem który wyjechał na klasykę zarobkową a sądzisz się jak byś rozum postradał Damianie . 

dopiero kumpel przesłał Google przetłumaczy posłuchaj zastanów się bo to nie trudne . 

https://www.facebook.com/watch/?v=820053337206296&vanity=vtmnieuws&hpir=1

A Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym?  Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje.

9 minut temu, Mikoski napisał:

A Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym?  Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje.

Całe te Twoje narzekanie wygląda mi na to że boisz się że teraz pracując dwa dni w tygodniu jakiś murzyn zrobi to za połowę ceny i wyjebią Cie z roboty na tym polega wolny wolny rynek. Ty przyjechałeś kiedyś tam i robiłeś taniej niż Belg.

Edytowane przez Mikoski

Teraz, Mikoski napisał:

Całe te Twoje narzekanie wygląda mi na to że boisz się że teraz pracując dwa dni w tygodniu że jakiś murzyn zrobi to za połowę ceny i wyjebią Cie z roboty i tak wygląda wolny rynek.

Złap oddechu więcej 😏 łyczka może czegoś dobrego .

Czytasz to co piszesz ?

Niech przyjdzie i zastąpi jaki problem 🥱 nie ta to kolejna firma nie ten kraj to znajdzie się inny spokojna twoja daje radę 

11 minut temu, Mikoski napisał:

Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym?  Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje.

Oczywiście że jestem emigrantem bo opuściłem swój kraj i zamieszkałem z pełną świadomości wyboru w innym . 

Jednak w odróżnieniu od Ciebie ja nadal mieszkam Ty zarobiłeś i wróciłeś i wyzywasz od ciuli 🤷‍♂️ Ja w twoje nie patrzę a moje 24h kują cię strasznie . Ja nie piszę Polska tylko Europa bo tu jest problem a nie kraj w którym mieszkasz . 

6 minut temu, PaVic napisał:

Oczywiście że jestem emigrantem bo opuściłem swój kraj i zamieszkałem z pełną świadomości wyboru w innym . 

To pierwsze mamy wyjaśnione.

W drugiej kwestii to zawsze będę mówił że to jest ruchaanie systemu z czego bardzo skutecznie korzystasz i widzisz że konkurencja czyli czarni 🤣 mogą Ci namieszać stąd to larum 🤪trzeba europę zamykać idąc Twoim tokiem myślenia.