PaVic Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu (edytowane) Godzinę temu, artie40 napisał: koszmarnym przeregulowaniu gospodarki w EU, kosmicznie wyśrubowanychg normach, szaleństwie klimatycznym A koledzy o socjalu i emigrantach 🤷♂️ zawsze tamat zastępczy się znajdzie 🤣 Edytowane 40 minut temu przez PaVic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu 21 minut temu, Mikoski napisał: Jak mmnie wkurwiają ci emigranci co to wyjechali za kasą Przecież dokładnie to ty byłeś emigrantem który wyjechał na klasykę zarobkową a sądzisz się jak byś rozum postradał Damianie . dopiero kumpel przesłał Google przetłumaczy posłuchaj zastanów się bo to nie trudne . https://www.facebook.com/watch/?v=820053337206296&vanity=vtmnieuws&hpir=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, PaVic napisał: Przecież dokładnie to ty byłeś emigrantem który wyjechał na klasykę zarobkową a sądzisz się jak byś rozum postradał Damianie . dopiero kumpel przesłał Google przetłumaczy posłuchaj zastanów się bo to nie trudne . https://www.facebook.com/watch/?v=820053337206296&vanity=vtmnieuws&hpir=1 A Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym? Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu (edytowane) 9 minut temu, Mikoski napisał: A Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym? Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje. Całe te Twoje narzekanie wygląda mi na to że boisz się że teraz pracując dwa dni w tygodniu jakiś murzyn zrobi to za połowę ceny i wyjebią Cie z roboty na tym polega wolny wolny rynek. Ty przyjechałeś kiedyś tam i robiłeś taniej niż Belg. Edytowane 20 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu Teraz, Mikoski napisał: Całe te Twoje narzekanie wygląda mi na to że boisz się że teraz pracując dwa dni w tygodniu że jakiś murzyn zrobi to za połowę ceny i wyjebią Cie z roboty i tak wygląda wolny rynek. Złap oddechu więcej 😏 łyczka może czegoś dobrego . Czytasz to co piszesz ? Niech przyjdzie i zastąpi jaki problem 🥱 nie ta to kolejna firma nie ten kraj to znajdzie się inny spokojna twoja daje radę 11 minut temu, Mikoski napisał: Ty jakim byłeś i jesteś emigrantem? nie zarobkowym? Ja po 15 latach wróciłem na mój heimat i nie żałuję. Jak masz łeb i chuj to kombinuj i nawet taki prostak jak ja radzi sobie jakoś w polskich realiach i nie narzeka że mi emigrant rynek psuje. Oczywiście że jestem emigrantem bo opuściłem swój kraj i zamieszkałem z pełną świadomości wyboru w innym . Jednak w odróżnieniu od Ciebie ja nadal mieszkam Ty zarobiłeś i wróciłeś i wyzywasz od ciuli 🤷♂️ Ja w twoje nie patrzę a moje 24h kują cię strasznie . Ja nie piszę Polska tylko Europa bo tu jest problem a nie kraj w którym mieszkasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi