PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adam Nawałka to dla mnie wybijająca się postać polskiej piłki i znakomity trener a jednocześnie człowiek z klasą o wysokiej kulturze. Świadczą o tym niekwestionowane sukcesy. Przy nim Probierz to typowy przedstawiciel "polskiej piłki" ze wszystkimi jej cechami. Ale jak widać nie dla wszystkich jest to oczywiste... a krytyka spotyka się ze standardową reakcją z poziomu Probierza. Rozumiem, że mam siedzieć cicho i bzdurom przyklaskiwać tym milczeniem? OK! Pozdro Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷♂️ pisze to rocznik 79 🥳 Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, PaVic napisał: że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy a Antek Piechniczek ? bardzo Go lubiałem i miałem wielkie uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Jan napisał: a Antek Piechniczek ? bardzo Go lubiałem i miałem wielkie uznanie Masz rację Janie , sorki o Antonim też trzeba wspomnieć toż to trzecie miejsce . Ale jak wytłumaczyć dziś dziecku że za czasów grozy ktoś potrafił skompletować grupę piłkarzy i walczyć na boisku jak równy z równym a w czasach dobrobytu ….🤷♂️ szkoda gadać … Lece 🚴♀️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 49 minut temu, PaVic napisał: Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷♂️ pisze to rocznik 79 🥳 Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏 Cześć Nie zgadzam się. Gmoch, Piechniczek, Nawałka. Szkoda Jacka Magiery bo mógł zmienić reprezentację. Ale pomysł masz dobry - już się ubieram. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 44 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 44 minuty temu Godzinę temu, PaVic napisał: Masz rację Janie , sorki o Antonim Akurat miałem okazję poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi