Skocz do zawartości

FIFA World Cup 2026

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Adam Nawałka to dla mnie wybijająca się postać polskiej piłki i znakomity trener a jednocześnie człowiek z klasą o wysokiej kulturze. Świadczą o tym niekwestionowane sukcesy. Przy nim Probierz to typowy przedstawiciel "polskiej piłki" ze wszystkimi jej cechami.

Ale jak widać nie dla wszystkich jest to oczywiste... a krytyka spotyka się ze standardową reakcją z poziomu Probierza.

Rozumiem, że mam siedzieć cicho i bzdurom przyklaskiwać tym milczeniem? OK!

Pozdro

Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷‍♂️ pisze to rocznik 79 🥳

Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏

6 minut temu, Jan napisał:

a Antek Piechniczek ? bardzo Go lubiałem i miałem wielkie uznanie

Masz rację Janie , sorki o Antonim też trzeba wspomnieć toż to trzecie miejsce . 

Ale jak wytłumaczyć dziś dziecku że za czasów grozy ktoś potrafił skompletować grupę piłkarzy i walczyć na boisku jak równy z równym a w czasach dobrobytu ….🤷‍♂️ szkoda gadać …

Lece 🚴‍♀️

• Like 1

49 minut temu, PaVic napisał:

Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷‍♂️ pisze to rocznik 79 🥳

Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏

Cześć

Nie zgadzam się. Gmoch, Piechniczek, Nawałka.

Szkoda Jacka Magiery bo mógł zmienić reprezentację.

Ale pomysł masz dobry - już się ubieram.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

3 godziny temu, Mitek napisał:

Cześć

Nie zgadzam się. Gmoch, Piechniczek, Nawałka.

Szkoda Jacka Magiery bo mógł zmienić reprezentację.

Ale pomysł masz dobry - już się ubieram.

Pozdro

Za Piechniczka przeprosiłem Gmoch to chyba sukcesy za Górskiego odnosił jako asystent ( Twoje czasy bardziej powinieneś pamiętać jak coś popraw) gdybyś tu wstawił Wójcika z jego historycznym srebrem to ok a tak czy to Nawałka czy Smuda czy kto inny tu już sukcesów brak i zawsze będzie jakaś dyskusja pomijając już osobowości które lubimy bardziej czy mniej . Fakt jest jeden że Polska piłka jest w czarnej …. .

• Like 1

25 minut temu, PaVic napisał:

Za Piechniczka przeprosiłem Gmoch to chyba sukcesy za Górskiego odnosił jako asystent ( Twoje czasy bardziej powinieneś pamiętać jak coś popraw) gdybyś tu wstawił Wójcika z jego historycznym srebrem to ok a tak czy to Nawałka czy Smuda czy kto inny tu już sukcesów brak i zawsze będzie jakaś dyskusja pomijając już osobowości które lubimy bardziej czy mniej . Fakt jest jeden że Polska piłka jest w czarnej …. .

Za to mamy nabrzmiałą od licznych zespołów ligę plus klasy okręgowe. W takim Cabo Verde żyje 500 000 ludzi, ich repra wyszła z grupy. 

Czy naszym nazelowanym kopaczom piłki szmacianej nie jest wstyd? 

8 minut temu, grimson napisał:

Czy naszym nazelowanym kopaczom piłki szmacianej nie jest wstyd? 

A jakbyś był takim Robercikiem to byś się zniżał do takiego poziomu coby wyjść na boisko z taką wioską?

..daj spokój - jakby się Ania poczuła w towarzystwie..

Edytowane przez Lexi

2 godziny temu, PaVic napisał:

Cześć

Tak nad Wójcikiem się zastanawiałem i może powinienem go wymienić ale wyjątkowo jakoś nie lubię drużyny z tego okresu.

No i co pojeździłeś na rowerku? Ja postawiłem sobie za cel że muszę być w domu przed 16.00 i udało się ale troszkę się zjechałem.

Pozdro