PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Adam Nawałka to dla mnie wybijająca się postać polskiej piłki i znakomity trener a jednocześnie człowiek z klasą o wysokiej kulturze. Świadczą o tym niekwestionowane sukcesy. Przy nim Probierz to typowy przedstawiciel "polskiej piłki" ze wszystkimi jej cechami. Ale jak widać nie dla wszystkich jest to oczywiste... a krytyka spotyka się ze standardową reakcją z poziomu Probierza. Rozumiem, że mam siedzieć cicho i bzdurom przyklaskiwać tym milczeniem? OK! Pozdro Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷♂️ pisze to rocznik 79 🥳 Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, PaVic napisał: że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy a Antek Piechniczek ? bardzo Go lubiałem i miałem wielkie uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jan napisał: a Antek Piechniczek ? bardzo Go lubiałem i miałem wielkie uznanie Masz rację Janie , sorki o Antonim też trzeba wspomnieć toż to trzecie miejsce . Ale jak wytłumaczyć dziś dziecku że za czasów grozy ktoś potrafił skompletować grupę piłkarzy i walczyć na boisku jak równy z równym a w czasach dobrobytu ….🤷♂️ szkoda gadać … Lece 🚴♀️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 49 minut temu, PaVic napisał: Mitek ale to tylko twoja ocena 😉 dla mnie probierz to czyste nieporozumienie ale nie zmienia to faktu że od czasów K.Górskiego nikomu się wielkie uznanie nie należy 🤷♂️ pisze to rocznik 79 🥳 Idę na rower więcej chmur jak słońca choć upał znowu doskwiera 😏 Cześć Nie zgadzam się. Gmoch, Piechniczek, Nawałka. Szkoda Jacka Magiery bo mógł zmienić reprezentację. Ale pomysł masz dobry - już się ubieram. Pozdro Edytowane 3 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, PaVic napisał: Masz rację Janie , sorki o Antonim Akurat miałem okazję poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) Cześć No Paweł, ja już. A Ty? Pozdro Edytowane 2 godziny temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Nie zgadzam się. Gmoch, Piechniczek, Nawałka. Szkoda Jacka Magiery bo mógł zmienić reprezentację. Ale pomysł masz dobry - już się ubieram. Pozdro Za Piechniczka przeprosiłem Gmoch to chyba sukcesy za Górskiego odnosił jako asystent ( Twoje czasy bardziej powinieneś pamiętać jak coś popraw) gdybyś tu wstawił Wójcika z jego historycznym srebrem to ok a tak czy to Nawałka czy Smuda czy kto inny tu już sukcesów brak i zawsze będzie jakaś dyskusja pomijając już osobowości które lubimy bardziej czy mniej . Fakt jest jeden że Polska piłka jest w czarnej …. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 25 minut temu, PaVic napisał: Za Piechniczka przeprosiłem Gmoch to chyba sukcesy za Górskiego odnosił jako asystent ( Twoje czasy bardziej powinieneś pamiętać jak coś popraw) gdybyś tu wstawił Wójcika z jego historycznym srebrem to ok a tak czy to Nawałka czy Smuda czy kto inny tu już sukcesów brak i zawsze będzie jakaś dyskusja pomijając już osobowości które lubimy bardziej czy mniej . Fakt jest jeden że Polska piłka jest w czarnej …. . Za to mamy nabrzmiałą od licznych zespołów ligę plus klasy okręgowe. W takim Cabo Verde żyje 500 000 ludzi, ich repra wyszła z grupy. Czy naszym nazelowanym kopaczom piłki szmacianej nie jest wstyd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu (edytowane) 8 minut temu, grimson napisał: Czy naszym nazelowanym kopaczom piłki szmacianej nie jest wstyd? A jakbyś był takim Robercikiem to byś się zniżał do takiego poziomu coby wyjść na boisko z taką wioską? ..daj spokój - jakby się Ania poczuła w towarzystwie.. Edytowane 20 minut temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi