Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, brachol napisał: Cześć Obniżka cen na zwykłe rowery wynika z rosnącej popularności elektryków i to chyba w tym kierunku pójdzie. Fajna specyfikacja za sensowną cenę. pozdro Piotrek Na dzień dzisiejszy zakup full-a analogowego to ..... wyczyn. Generalnie w tym ogromnym sklepie to 50% elektryki, trochę prostych rowerów HT i gravele. Nie jest łatwo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Marcos73 napisał: Piotrek Na dzień dzisiejszy zakup full-a analogowego to ..... wyczyn. Generalnie w tym ogromnym sklepie to 50% elektryki, trochę prostych rowerów HT i gravele. Nie jest łatwo. pozdro Marek ale w końcu trafiło na fachowca... Wiedzieli, że nie wyjdziesz póki czegoś nie kupisz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Poza nazwą wszystko ma fajne. Rozumiem, że miałeś dać 9000 ale urwałeś pewnie z 1000-1500pln? Ja mam zwyczaj negocjowania wszędzie, raczej dla zabawy niż z realnym celem i zazwyczaj udaje się coś ugrać. Pozdro Cze Jeszcze nic nie urwałem, ale jest taka możliwość, no bo oczywiście już to zaznaczyłem. NIe wiem ile będzie możliwe do urwania, generalnie to jestem przygotowany na kwotę ze strony. Trudno cos sensownego kupić za tą kwotę i w tej specyfikacji, wbrew pozorom, to nie ma aż takiego wyboru. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, brachol napisał: Marek ale w końcu trafiło na fachowca... Wiedzieli, że nie wyjdziesz póki czegoś nie kupisz. pozdro Piotrek Oczywiście przeszukałem sieć + opiniował mi to kumpel, co ma o tym lepsze pojęcie. Generalnie to mu wysłałem wszystkie propozycje i wybrał ten, jako taki dość rozsądny wybór w tym budżecie. Generalnie w tej specyfikacji nic nie da się kupić w tej cenie. Ja zwykle jak już jadę, to kupuję. Jakąś wiedzę zbieram wcześniej, bo sprzedawca z wiedzą jakąkolwiek to ze świeczką szukać. Tu też tak było. Gość skanował QR i czytał mi netu co ten rower ma. No przecież stoi i widać. A jakbyś zapytał o cokolwiek specjalistycznego, to chyba by zrejterował. Ale wybór maja ogromny. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, Marcos73 napisał: Generalnie w tej specyfikacji nic nie da się kupić w tej cenie. Mnie gość w sklepie Centrum Rowerowe pokazał 4-5 full MTB poniżej 10000 zł. Padło na dwa, które zaproponowałem córce, w tym jeden to ten "twój": https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-corratec-revolution-ilink-elite-pd50404/ https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-lapierre-zesty-cf-6-9-pd50031/ Trochę sie różnią prócz ceny. Np. skokiem amortyzacji. Corratec - 120 cm, Lapierre (znaczy kamień po francusku :)) - 150 cm. Do jeżdżenia po nierównych laskach może lepszy mniejszy skok? Nieco inna rozmiarówka. M w Corratec zaczyna się od 175 cm w górę, a Francuz - 169 cm. Corrtec ma hamulce SRAM, wg Spiocha takie sobie, Francuz - Shimano. Cóż, osiołkowi w żłoby dano... 🙂 Edytowane 54 minuty temu przez a_senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi