Mitek Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Cześć Hmm. Przecież oba miejsca są od siebie - w sensie rowerowym - rzut beretem. Super miejsca na wycieczki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, a_senior napisał: Zostaw ją w spokoju, no chyba że... startujesz do niej. 🙂 Może wie co robi. Rozumiem, że jedziecie na majówkę. W Białogórze nie byłem, ale w pobliskim Lubiatowie już tak. Podjeżdżałem na rowerze w pobliże Białogóry. Piękne okolice do rowerowania. Gdybym nie był zakochany w innym pięknym nadbałtyckim miejscu (Smołdziński Las) jeździłbym w okolice Lubiatowa i Białogóry. Może nie do końca wiedzieć jako, że wyszła z wody jak Syrena, a może Afrodyta... a tak naprawdę po sekcji pływackiej, więc rower uzupełnienie... próbowała przed dzieckiem teraz próbuje gdy odchowane nieco. To przygodna znajomość. Oni trenowali tempo, ja ruszyłem przez pola, lasy, łąki w kierunku Świebodzic... każdemu co innego, oni asfalt, ja off road jak na skiturowca przyznało... lubię włóczyć się po prostu. Ja kąpiel, oni bez pianki nie wchodzą. Znam i twoje rejony choć nie tak dokładnie, jeździłem wzdłuż wybrzeża kiedyś. Każdy ma swoje eldorado. Edytowane 29 Kwietnia przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia (edytowane) 23 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Hmm. Przecież oba miejsca są od siebie - w sensie rowerowym - rzut beretem. Super miejsca na wycieczki. Pozdro Mitku, nie każdy jest takim harpaganem jak ty. Trochę wyrozumiałości. Jeździmy z seniorem z naszymi damami, które jak na damy przystało nie pocą się;-) Edytowane 29 Kwietnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia A ja jeżdżę z King Kongiem. Sensem istnienia roweru jest dla mnie jazda z Rybelkiem. Zakładając dość powolne tempo poruszania się w terenie zmiennym ale o dość dobrych drogach na powiedzmy 15km/h z postojami to daje niecałe 10h na trasie Białogóra - Smołdzino - Białogóra. Ale fakt - my to traktujemy trochę inaczej bo celem jest jazda a nie np. zwiedzanie czy robienie zdjęć. Gdy rower służy wyłącznie do przemieszczenia się z miejsca na miejsce i celem są kolejne miejsca wychodzi inaczej. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) Wczoraj z pracy udało mi się podjechać do antykwariatu (to taki sklep ze starymi... w tym wypadku książkami) i zakupić Zakopanoptikon. Dziś więc z rozpędu rowerek i moje miasto rankiem, bo przecież nie nocą, na Jazzie Stevensa w stylu light (alu) and slow... na modłę Struga, który nie lubił karkołomnych wspinaczek, nie porywała go walka z turniami, za to przepadał za włóczęgą bez planu i celu... wycieczka Geralda się wpisuje, choć jakiś cel tam w tle majaczy https://www.skionline.pl/forum/topic/43167-w-góry-na-skitury-20242025/?do=findComment&comment=414559 Edytowane 13 godzin temu przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi