Skocz do zawartości

rower :)

jark

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Marcos73 napisał:

Cze

Kupowałem trochę nowych samochodów i każdy miał zderzaki i fotele fabrycznie. Waga podana jest to co jest w serii, producenta nie interesuje że masz 2 dzieci, box i bagażnik rowerowy z rowerami. To Twoja prywatna sprawa. Nawet dobrze że w zestawie nie ma pedałów, bo zwykle każdy kupuje indywidualnie, chociaż w Lapierre były i są niezłe. Natomiast obowiązkowe oświetlenie to bezsens totalny, najgorszy chłam, żeby zaspokoić ustawodawcę. Produkcja niepotrzebnych śmieci.

Opony póki co zostaną to co dał producent. Zobaczymy, jak będą awaryjne to wymienię.

pozdro

No wlasnie auta sprzedaja kompletne a rowery nie nadajace sie do jazdy.

Rownie dobrze mozna by powiedziec ze siodelko, gripy czy opony tez kazdy dobiera wlasne. 

Gdyby to byl automotive to moglbys sobie skonfigurowac pedaly, siodelko, gripy, oswietlenie czy koszyk na bidon. I raczej do drogiego roweru nie dostawalbys najgorszego chlamu.

54 minuty temu, Spiochu napisał:

No wlasnie auta sprzedaja kompletne a rowery nie nadajace sie do jazdy.

Rownie dobrze mozna by powiedziec ze siodelko, gripy czy opony tez kazdy dobiera wlasne. 

Gdyby to byl automotive to moglbys sobie skonfigurowac pedaly, siodelko, gripy, oswietlenie czy koszyk na bidon. I raczej do drogiego roweru nie dostawalbys najgorszego chlamu.

No zaczęło się pierdolenie, takich ludzi jak Ty nie da się zmienić. Jak chcesz  rower idealny, to są firmy co robią na zamówienie i zrobią jaki chcesz. Co bez bidonu i błotników nie da się jechać. Są rowery z błotnikami. Możesz taki kupić. Ja zabieram bidon jak go nie zapomnę. Pedały kupiłem takie, jak mi najlepiej siedzą, gripy i siodełka są zwykle bardzo dobre, mam 3 nowe rowery, a 4-ty jedzie i tez będzie ok, jestem o tym przekonany na 100%.

To nie automotive, żebyś rower konfigurował. Są gotowe sety i tyle. Jak w USA samochody, idziesz i kupujesz to co stoi na placu, a stoją wszystkie możliwe modele. Masz 3-4 wersje wyposażenia i wybierasz kolor i wersje. Jednemu pasuje bidon na ramie, drugiemu na sztycy a trzeciemu butelka w plecaku, bo na ramie wozi pompę i sakwę. Jaki problem w sklepie wybrać pedały, koszyki i bidon, czy tez błotniki? Ja nie jeżdżę z błotnikami, musiałbym je wyjebać do śmieci. Dobieram na miejscu do roweru to co potrzebuję. Chcesz czekać 3 miesiące na rower, aż Ci go sklecą w fabryce?

Bez odbioru.