MarioJ Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Marcos73 napisał: Wolałbym później. Jutro będę wiedział, czy MMR jest dostępny, bo jest rezerwacja, ale gość już w drugim banku nie dostał kredytu. Czekają na odpowiedź z trzeciego. Trochę się boję elektronicznych przerzutek i ewentualnych kosztów napraw. pozdro Jestem ciekaw jaką wybierzesz wielkość baterii. Z tego co się orientowałem wśród rowerzystów, to 400Wh to jest mało na dłuższe wycieczki. W tym modelu MMR to raczej trzeba się nastawić od razu na zakup 400Wh + dodatkowe 250Wh. To w sumie ma sens. Na krótsze wycieczki masz mega lekki rower i 400Wh, na dłuższe tripy masz 650Wh i dodatkowe 1.5kg. Można przyjąć że ten model MMR to będzie raczej 17kg, z baterią dodatkową będzie 18.5kg. To jest nadal dobrze. Rok temu jak przeglądałem rynek to był Specialized Turbo Levo SL Carbon z baterią 320Wh i waga 18.5kg. Ludzie mi podawali że na baterii 700Wh robią około 2000m przewyższenia i 90km, niska waga rowerzystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi