Skocz do zawartości

rower :)

jark

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, brachol napisał:

Cześć

Obniżka cen na zwykłe rowery wynika z rosnącej popularności elektryków i to chyba w tym kierunku pójdzie.

Fajna specyfikacja za sensowną cenę. 

pozdro

Piotrek

Na dzień dzisiejszy zakup full-a analogowego to ..... wyczyn. Generalnie w tym ogromnym sklepie to 50% elektryki, trochę prostych rowerów HT i gravele. Nie jest łatwo.

pozdro

Teraz, Marcos73 napisał:

Piotrek

Na dzień dzisiejszy zakup full-a analogowego to ..... wyczyn. Generalnie w tym ogromnym sklepie to 50% elektryki, trochę prostych rowerów HT i gravele. Nie jest łatwo.

pozdro

Marek

ale w końcu trafiło na fachowca...

Wiedzieli, że nie wyjdziesz póki czegoś nie kupisz.

pozdro

1 godzinę temu, Mitek napisał:

Cześć

Poza nazwą wszystko ma fajne. Rozumiem, że miałeś dać 9000 ale urwałeś pewnie z 1000-1500pln?

Ja mam zwyczaj negocjowania wszędzie, raczej dla zabawy niż z realnym celem i zazwyczaj udaje się coś ugrać.

Pozdro

Cze

Jeszcze nic nie urwałem, ale jest taka możliwość, no bo oczywiście już to zaznaczyłem. NIe wiem ile będzie możliwe do urwania, generalnie to jestem przygotowany na kwotę ze strony. Trudno cos sensownego kupić za tą kwotę i w tej specyfikacji, wbrew pozorom, to nie ma aż takiego wyboru.

pozdro

2 minuty temu, brachol napisał:

Marek

ale w końcu trafiło na fachowca...

Wiedzieli, że nie wyjdziesz póki czegoś nie kupisz.

pozdro

Piotrek

Oczywiście przeszukałem sieć + opiniował mi to kumpel, co ma o tym lepsze pojęcie. Generalnie to mu wysłałem wszystkie propozycje i wybrał ten, jako taki dość rozsądny wybór w tym budżecie. Generalnie w tej specyfikacji nic nie da się kupić w tej cenie. Ja zwykle jak już jadę, to kupuję. Jakąś wiedzę zbieram wcześniej, bo sprzedawca z wiedzą jakąkolwiek to ze świeczką szukać. Tu też tak było. Gość skanował QR i czytał mi netu co ten rower ma. No przecież stoi i widać. A jakbyś zapytał o cokolwiek specjalistycznego, to chyba by zrejterował. Ale wybór maja ogromny.

pozdro

• Like 1