Jump to content

Podsumowanie sezonu 2025/2026

rulez
 Share

Recommended Posts

6 minut temu, Jasiek. napisał:

Screenshot_20260524-185715_Gopass.thumb.png.5532dd44f63871b32e6ae2df1516b9e3.png

Niestety więcej w tym roku nie dało rady 🤷 niestety mój najlepszy czas na narty czyli kwiecień... dostałem od żony ZOMZ 🤦😡

Gratulacje 👍 

i wszystko na Chopoku ?

18 minut temu, Jan napisał:

Gratulacje 👍 

i wszystko na Chopoku ?

No w tym roku tak wyszło 🤷 

Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪

• Thanks 1

8 minut temu, Jasiek. napisał:

No w tym roku tak wyszło 🤷 

Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪

masz pod Chopokiem dobrą kwaterę?

1 minutę temu, Jan napisał:

Oczywiscie- planuję taką podróż pożegnalną po wszystkich ośrodkach narciarskich mojej młodości 

Super pomysł. Daj znać. Ostredok zobacz jeśli chodzi o Chopok. Masz tam wszystko w cenie. Nie ma tam luksusu ale za to jedzenie jest spoko i w cenie. I do wyciagu blisko. My pewnie po 3 Królach będziemy coś organizować. Tak żeby przed feriami było.

Pozdro 

55 minut temu, grimson napisał:

pewnie masz już bliżej jak dalej.

jeśli pójdę śladami ojca i dziadków ( średnia z 65, 72 i 73) to statystycznie 2 sezony zostały

49 minut temu, Jan napisał:

jeśli pójdę śladami ojca i dziadków ( średnia z 65, 72 i 73) to statystycznie 2 sezony zostały

Janek, ja myślę, że będzie Cię trzeba dobić w pewnym momencie. Uważaj na dzieci, bądź czujny jak pies podwójny 😉Szwajcarzy też Cię mogą dojechać, jak zaczną dokładać do Magic Pass.

pozdro

• Haha 1

Godzinę temu, Jan napisał:

No to weź medianę (bardzo często się tak robi) - dostaniesz 2 lata więcej!

• Haha 2

Janek , dwa czy cztery bez różnicy 😛 dawaj końcem września do Pattaya ticket z Frankfurtu masz za 6 stówek na miejscu 10 dni hulaj dusza 😉 i od listopada masz już ⛷️ czyli pełny onspanning zyciowy 🥳

2 godziny temu, Jan napisał:

no to szału ni ma, czas wyszaleć się po grubości i szukać miejsca na mogiłkę.

a na serio to patrząc ile dni spędzasz na śniegu, + pozytywne wariactwo na Vmax na nartach, to pociągniesz kolejne 40 lat.