Jasiek. Napisano Niedziela o 17:08 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:08 Niestety więcej w tym roku nie dało rady 🤷 niestety mój najlepszy czas na narty czyli kwiecień... dostałem od żony ZOMZ 🤦😡 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 17:16 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:16 6 minut temu, Jasiek. napisał: Niestety więcej w tym roku nie dało rady 🤷 niestety mój najlepszy czas na narty czyli kwiecień... dostałem od żony ZOMZ 🤦😡 Gratulacje 👍 i wszystko na Chopoku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano Niedziela o 17:37 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:37 18 minut temu, Jan napisał: Gratulacje 👍 i wszystko na Chopoku ? No w tym roku tak wyszło 🤷 Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano Niedziela o 17:37 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:37 Mój rekordowy rok... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 17:46 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:46 8 minut temu, Jasiek. napisał: No w tym roku tak wyszło 🤷 Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪 masz pod Chopokiem dobrą kwaterę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 24.05.2026 o 19:46, Jan napisał: masz pod Chopokiem dobrą kwaterę? Wybierasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 12 minut temu, AdrianW napisał: Wybierasz się? Oczywiscie- planuję taką podróż pożegnalną po wszystkich ośrodkach narciarskich mojej młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Jan napisał: Oczywiscie- planuję taką podróż pożegnalną po wszystkich ośrodkach narciarskich mojej młodości Super pomysł. Daj znać. Ostredok zobacz jeśli chodzi o Chopok. Masz tam wszystko w cenie. Nie ma tam luksusu ale za to jedzenie jest spoko i w cenie. I do wyciagu blisko. My pewnie po 3 Królach będziemy coś organizować. Tak żeby przed feriami było. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi