Jasiek. Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Niestety więcej w tym roku nie dało rady 🤷 niestety mój najlepszy czas na narty czyli kwiecień... dostałem od żony ZOMZ 🤦😡 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 45 minut temu Udostępnij Napisano 45 minut temu 6 minut temu, Jasiek. napisał: Niestety więcej w tym roku nie dało rady 🤷 niestety mój najlepszy czas na narty czyli kwiecień... dostałem od żony ZOMZ 🤦😡 Gratulacje 👍 i wszystko na Chopoku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu 18 minut temu, Jan napisał: Gratulacje 👍 i wszystko na Chopoku ? No w tym roku tak wyszło 🤷 Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu Mój rekordowy rok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 minut temu Udostępnij Napisano 15 minut temu 8 minut temu, Jasiek. napisał: No w tym roku tak wyszło 🤷 Moja po operacji kolana a ja niestety jeszcze praca 😡 ale to się już nie długo skończy ☝️💪 masz pod Chopokiem dobrą kwaterę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi