grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jan napisał: Elegancka jazda, świetnie nakręcona i szacun za kondycję ps @grimson tak to ma wyglądać na filmiku Wrzuciłem film z jazdy plugiem na R30 i chcesz wincyj? To możne jazda na dwóch plugach, skoro jeden to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, grimson napisał: Wrzuciłem film z jazdy plugiem na R30 i chcesz wincyj? To możne jazda na dwóch plugach, skoro jeden to za mało. Sezon zakończyłeś to już i tak nic nie nakręcisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, tomkly napisał: A teraz film z Kaunertalu. Dziadersi górą... 😄 Film_Kaunertal.mp4 Cześć Dawno nie widziałem takiego rozgarniania w pozycji nożycowej. Czy Ty tam miałeś coś z nartami, bo troszkę tak to wygląda jakby nie skręcały? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jan napisał: Sezon zakończyłeś to już i tak nic nie nakręcisz Pacz Pan: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, grimson napisał: Pacz Pan: no pięknie- cieszę się że zmotywowałem Cię do wyjazdu na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Jan napisał: no pięknie- cieszę się że zmotywowałem Cię do wyjazdu na narty Motywacja sama się pojawiła , jak wczoraj rozkminialem, kto jeszcze ma nocne jazdy w tygodniu, w miarę blisko od mojej pracy (do 250km w jedną stronę). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi