jurek_h Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu (edytowane) Co Ty wypisujesz? 😉 Ona ledwo się trzyma na nartach. Cała poobijana. Straszna cieniara 😉😀 Edytowane 37 minut temu przez jurek_h 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 22 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 22 minuty temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Paweł a z kogo innego brać przykład?? Oni są najlepsi i chyba jest to oczywiste. Pokazując zawodników nikt nie oczekuje ze ktokolwiek pojedzie jak Oni ale można zwrócić uwagę na pewne cechy nadrzędne. Na zasady dobrej jazdy. Pamietasz od czego się zaczęło? Zwrociel uwagę że nie podoba mi się przejazd dziewczyny bo zasada nadrzędna dobrej jazdy, zasada która trzeba uznać jest: narty na śniegu. To jest zasada oczywista bo nartami w powietrzu nie da się sterować. Ta cechą wydaje mi się niezgodna z przejazdem prezentacyjnym i... tyle. Pozdro No tak tylko Ona pokazuje wysokie umiejętności bawiąc się a Ty ją punktujesz bez sensu . Gdy to robisz w wątku PŚ ja nawet w temat nie wchodzę i to jest ta różnica ! Pokory 😜 Osobiście biorę przykład od wszystkich których spotkałem na swojej drodze w tej krótkiej mojej przygodzie . Bo każdy wnosi „coś” co mi pomaga wznieść się wyżej. Instruktorzy, demo filmy , Wy i oczywiście podgląd zawodników ale ich biorę na bok bo to temat 🤪 jak kibel 🥳 Marcela nigdy nie osiągalny bo i po co w codziennej jeździe amatorskiej kiedy z nikim się nie ścigamy ? Dlatego totalnie bez sensu jest mieszanie świata zawodników z demo instruktorami czy amatorami kilkunastu dni w sezonie . A Ty ze swoją wiedzą powinieneś potrafić to odróżnić 🤷♂️ a nie wszystkich wrzucać do jednego wora 😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi