PaVic Napisano 53 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Mitek napisał: A po co ten film? Pozdro Żeby zobaczyć jak kolega jeździ- z ciekawości ,bo nie miałem przyjemności a klawiatura wszytko przyjmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 12 minut temu, PaVic napisał: Ja z uporem maniaka ale poproszę o film z jazdy na tym zmrożonym 😀 bo tu trochę dyskusja nie jest o Piotrkowych czy Markowych Dyniach tylko o ciut innych choć mogą się zachowywać jak wspomniane wyżej kolegów . Oddam w ciemno wszystko, że Twoje nowe Dynie będą absolutnie wybitne na twardym. Jest wiele argumentów. To rasowe GS. To Dynastary. To komóry FIS. Kiedyś z wielką ochotą jeździłem na czym tylko była okazja. Od jakiegoś czasu nie chce mi się. Jednak. Różne firmy maja różne narty. Często bardzo dobre ale mają także wpadki. Nigdy nie trafiłem na słabe Dynastary. Wszystkie na których jeździłem były wybitne +. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A mówiłeś, że: tak samo jak na SL tylko się czeka i czeka ... 🙂 Pozdro To tylko nieudolna próba relatywizowania GS do SL. To powszechnie wiadomo, że jestem SL skrzywiony 🙂 To nie znaczy , że nie znajduję zastosowania dla GS. Jednak SL to mój żywioł nie wykluczający przestrzeni dla dobrych GS a takimi napewno są Dynastary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi