Mitek Napisano Środa o 14:43 Udostępnij Napisano Środa o 14:43 Cześć Tyle statystyka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu W dniu 24.06.2026 o 16:31, Adam ..DUCH napisał: Kijki zaraz po pionizacji. a na tym przykładzie dobrze czy za wcześnie na kijki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Poza tym, że ktoś po prostu dał dziewczynie kijki a nic jej nie pokazał, jak zakładać, jak trzymać itd. Nauczyciel dureń ale dziewczynka nadrabia jego błędy. Brawo dla niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, Jan napisał: a na tym przykładzie dobrze czy za wcześnie na kijki ? Wg mnie w sam raz. 🙂 Ale ten czas leci. Twoja Lea to teraz juz prawie panna na wydaniu. 🙂 Moje dzieci jeździły z kijkami od pierwszych "kroków". Filmików niestety niet, bo w tamtych czasach rzadko się je robiło i nie było smartfonów. 😉 Ale mam dwa zdjęcia z samych początków. Syn, 3.5 roku, w Bukowinie i córka, 4.2, w Hirmentaz (Francja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi