Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 godziny temu, Mikoski napisał: Chyba pierwszy raz się z tobą zgodzę internety robią robotę bo sekcie instruktorskiej dokładnie sekcie, chcieli zrobić z tego zawód wydzielony 🤣 w dupach się poprzewracało. I twierdzenie że 45 minut szkolenia to jest godzina 🤔 że logistyka, chuj mnie to jako klienta obchodzi. Płacę za godzinę chcę godzinę a to że szkółki nie będą zaczynać i kończyć o pełnych godzinach mam na to wyjebane. Jako klienci musicie się jednak zdecydować: albo falowo albo regulaminowo. Czy to jest sekta?? Moim zdnaiem na szczeblu funkcyjnym zdecydowanie tak. Na szczeblu wykonawczym zdecydowanie nie. Dzieciaki robią "papiery" SITN na potęgę i mają kompletnie wy......ne za stowarzyszenie - jadą w alpy i uczą. PS klient przed opłatą jest informowany ile i za jaki czas, niestety nie z kim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Jan napisał: wrzuć linka do tekstu bo nie wiem gdzie to przeczytać Ty to jesteś aparat. @.Beata. każesz czytać a sam czujności nie zachowujesz.. Była mowa o indoktrynacji, o tym że nic nie szkodzi maluszkowi w domu kask ubrać niech chodzi, była mowa o górce za domem. Zwykła zabawa to już szkolenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, Jan napisał: zabawa na nartach to też szkolenie aż musiałem samego siebie zacytować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu Godzinę temu, Jan napisał: najłatwiej w Szwajcarii, na Level 1 bierzesz udział w 5 dniowym kursie i już możesz szkolić małe dzieci warunkiem wstępnym jest pozytywne ukończenie 5 dniowego kursu Swiss Snow Academy Prymitywne manipulowanie faktami wyrwanymi z kontekstu. Opisz cały system szkolenia w Szwajcarii i ile trzeba zainwestować by zostać samodzielnym instruktorem. Raz dwa koleś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 13 minut temu Autor Udostępnij Napisano 13 minut temu 40 minut temu, Mitek napisał: Prymitywne manipulowanie faktami wyrwanymi z kontekstu. Opisz cały system szkolenia w Szwajcarii i ile trzeba zainwestować by zostać samodzielnym instruktorem. Raz dwa koleś! Aż mnie zaciekawiłeś - wychodzi na to że Szwajcarzy bardo poważnie podchodzą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 minut temu Udostępnij Napisano 10 minut temu Cześć Kolega mam nadzieję jako bywalec j znawca nam wszystko z detalami opisze. Ja w Szwajcarii to może był ze trzy razy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi