Skocz do zawartości

Narty dla dużego początkującego

armata

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, star napisał:

Ja was znam, a potem jajecznica za mało ścięta i za słona. Na wszelki wypadek po przygotowaniu śniadania szedłem na mały poranny trekking. Tak to jest jak wcześnie się wstaje po imprezach.

No u nas to raczej pełna wdzięczność za takich. Ktoś nastawiał parówki rano, czasem zrobił omleta. A uczty wieczorne były wyborne. Kaczucha z jabłkami, indyk pieczony i soczysty, polędwiczki, rosół, żur etc., Krzychu takie cuda odstawiał w kuchni, że ino ślina leciała. 

• Like 3

3 godziny temu, Marcos73 napisał:

Cze

Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze?

pozdro

Nie mam samochodu, poza tym to dużo nudniejsza i łatwiejsza góra niż Palenica. A pisiora pokazuję tylko swoim kochankom.

My się spotykamy cyklicznie na oślej łące w Zwardoniu i nikt z tego nie robi afery. Ale my nie mamy obiektywnych przeszkód. CG to jeden z największych ośrodków w PL, są jeszcze Czechy, nigdy nie byłem i chętnie bym zobaczył, a trafiłaby się okazja. Niestety profil nie pasuje, a i samochodu nie masz, na szczęście masz komputer albo komórkę.

pozdro

1 minutę temu, Marcos73 napisał:

My się spotykamy cyklicznie na oślej łące w Zwardoniu i nikt z tego nie robi afery. Ale my nie mamy obiektywnych przeszkód. CG to jeden z największych ośrodków w PL, są jeszcze Czechy, nigdy nie byłem i chętnie bym zobaczył, a trafiłaby się okazja. Niestety profil nie pasuje, a i samochodu nie masz, na szczęście masz komputer albo komórkę.

pozdro

Ja to wszystko rozumiem, ale skoro kolega grimson chce się sprawdzić, to sprawdzajmy się na najlepszych.. 

1 minutę temu, johnwick napisał:

Ja to wszystko rozumiem, ale skoro kolega grimson chce się sprawdzić, to sprawdzajmy się na najlepszych.. 

W sumie to nie wiem z tej całej dyskusji kto kim chciał się sprawdzić i po co. Była nawet tam jakaś smakowita nagroda, co oczywiście mnie bardzo zaintrygowało, po co miałbyś ją sam pić, jak możemy razem 🙂 . Szukam okazji wbić się gdzieś na krzywy ryj, tym razem się nie udało. @Lexi chyba odpalę rower, u Ciebie zawsze coś jest w lodóweczce.

pozdro

• Haha 3

2 godziny temu, Marcos73 napisał:

W sumie to nie wiem z tej całej dyskusji kto kim chciał się sprawdzić i po co. Była nawet tam jakaś smakowita nagroda, co oczywiście mnie bardzo zaintrygowało, po co miałbyś ją sam pić, jak możemy razem 🙂 . Szukam okazji wbić się gdzieś na krzywy ryj, tym razem się nie udało. @Lexi chyba odpalę rower, u Ciebie zawsze coś jest w lodóweczce.

pozdro

Stety tę nagrodę mam gdzieś, bo jestem niepijącym alkoholikiem, także chętnie ją Ci przekażę jak się grimson zgodzi 😉

Edytowane przez johnwick
  • Haha 1

3 godziny temu, johnwick napisał:

Nie mam samochodu, poza tym to dużo nudniejsza i łatwiejsza góra niż Palenica. A pisiora pokazuję tylko swoim kochankom.

lineup na Palenicy wygląda tak [jakie są przewyższenia na Palenica I oraz Palenica II?]

image.thumb.png.d3d47d8799d92d49de5be5e8cebd4013.png

lineup na CG wygląda tak:

image.thumb.png.35b4588d7d675ce35d283a929c389809.png

image.thumb.png.207774f7fe9d1c0e31400bc19d94242b.png

7 godzin temu, Marcos73 napisał:

Cze

Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze?

pozdro

Jo jaada... ale kto będzie mierzył?  Bo  to robi różnicę  😜

• Haha 2