Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Dobrze że nie laskę 😉, u nas środa - dzień loda, dlatego jeździmy zwykle od czwartku do wtorku. pozdro we wtorek łapią za worek a w sobotę ręczną robotę, więc ten, tego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, star napisał: Ja was znam, a potem jajecznica za mało ścięta i za słona. Na wszelki wypadek po przygotowaniu śniadania szedłem na mały poranny trekking. Tak to jest jak wcześnie się wstaje po imprezach. No u nas to raczej pełna wdzięczność za takich. Ktoś nastawiał parówki rano, czasem zrobił omleta. A uczty wieczorne były wyborne. Kaczucha z jabłkami, indyk pieczony i soczysty, polędwiczki, rosół, żur etc., Krzychu takie cuda odstawiał w kuchni, że ino ślina leciała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Dżonu & Gromsonu, a może tak Czarna Góra? Oboje macie chyba podobny dystans, a podobno jest gdzie jeździć. Sam bym pojechał, bo nigdy tam nie byłem popaczeć 🙂 . Grimsonu może tą upragnioną stówkę przebije. Pojedziemy na pogodę. Jak będzie ciepło, to możecie ściągnąć gacie i porównać kto ma większe jajca. Któren się pisze? pozdro Nie mam samochodu, poza tym to dużo nudniejsza i łatwiejsza góra niż Palenica. A pisiora pokazuję tylko swoim kochankom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Czyli jak zwykle same problemy i wszystko pod górę. pozdro 4-all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Czyli jak zwykle same problemy i wszystko pod górę. pozdro 4-all. To nie problemy, ale obiektywne spojrzenie na profil stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu My się spotykamy cyklicznie na oślej łące w Zwardoniu i nikt z tego nie robi afery. Ale my nie mamy obiektywnych przeszkód. CG to jeden z największych ośrodków w PL, są jeszcze Czechy, nigdy nie byłem i chętnie bym zobaczył, a trafiłaby się okazja. Niestety profil nie pasuje, a i samochodu nie masz, na szczęście masz komputer albo komórkę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: My się spotykamy cyklicznie na oślej łące w Zwardoniu i nikt z tego nie robi afery. Ale my nie mamy obiektywnych przeszkód. CG to jeden z największych ośrodków w PL, są jeszcze Czechy, nigdy nie byłem i chętnie bym zobaczył, a trafiłaby się okazja. Niestety profil nie pasuje, a i samochodu nie masz, na szczęście masz komputer albo komórkę. pozdro Ja to wszystko rozumiem, ale skoro kolega grimson chce się sprawdzić, to sprawdzajmy się na najlepszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, johnwick napisał: Ja to wszystko rozumiem, ale skoro kolega grimson chce się sprawdzić, to sprawdzajmy się na najlepszych.. W sumie to nie wiem z tej całej dyskusji kto kim chciał się sprawdzić i po co. Była nawet tam jakaś smakowita nagroda, co oczywiście mnie bardzo zaintrygowało, po co miałbyś ją sam pić, jak możemy razem 🙂 . Szukam okazji wbić się gdzieś na krzywy ryj, tym razem się nie udało. @Lexi chyba odpalę rower, u Ciebie zawsze coś jest w lodóweczce. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu 21 minut temu, Marcos73 napisał: @Lexi chyba odpalę rower, u Ciebie zawsze coś jest w lodóweczce. Wiesz że tak .. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi