AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Jan napisał: mnie na przykład pomogło przejście na emeryturę- przeszło jak ręką odjął a nic nie ćwiczę ani niczym się nie leczę Janie, a może Ty jesteś jak ciekawy przypadek benjamina buttona?😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Jan napisał: mnie na przykład pomogło przejście na emeryturę- przeszło jak ręką odjął a nic nie ćwiczę ani niczym się nie leczę I kijkami się na nartach nie podpierasz, więc i plecy mocniejsze 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu (edytowane) . Edytowane 20 minut temu przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 18 minut temu Udostępnij Napisano 18 minut temu On 1/17/2026 at 9:32 PM, Maciej S said: Z archiwum: Oj tam oj tam. Rajstopek nienawidziłem. Natomiast bielizna bardziej przypomina kalesony, przy czym moje to z dużo młodszego brata, którego nie mam, bo kończą się zaraz pod kolanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi