AdrianW Napisano wczoraj o 11:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:43 15 minut temu, Jan napisał: mnie na przykład pomogło przejście na emeryturę- przeszło jak ręką odjął a nic nie ćwiczę ani niczym się nie leczę Janie, a może Ty jesteś jak ciekawy przypadek benjamina buttona?😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 11:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:44 16 minut temu, Jan napisał: mnie na przykład pomogło przejście na emeryturę- przeszło jak ręką odjął a nic nie ćwiczę ani niczym się nie leczę I kijkami się na nartach nie podpierasz, więc i plecy mocniejsze 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano wczoraj o 14:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:53 (edytowane) . Edytowane wczoraj o 14:55 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano wczoraj o 14:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:57 On 1/17/2026 at 9:32 PM, Maciej S said: Z archiwum: Oj tam oj tam. Rajstopek nienawidziłem. Natomiast bielizna bardziej przypomina kalesony, przy czym moje to z dużo młodszego brata, którego nie mam, bo kończą się zaraz pod kolanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Byłem dzisiaj nartować 😁. I przy okazji obserwowałem mode noszenia kasku na czapkach.... To już jest faktycznie standard. Tylko czy ten kask zadziała jak powinien? Drugie spostrzeżenie to noszenie kasku bez zapinania od brodą. Moim zdaniem zarówno wersja na czapce jak i ta bez zapięcia powoduje że kask nie spełni swojej roli . Edytowane 5 godzin temu przez robertw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cześć Ale ważne, żeby mieć kask. Robert, przecież nawet na forum głosi się tą debilną tezę. Nieważne jak, nieważne po co, nieważne czy to ma sens ale trzeba mieć! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, robertw napisał: Byłem dzisiaj nartować 😁. I przy okazji obserwowałem mode noszenia kasku na czapkach.... To już jest faktycznie standard. A nie mówiłam? 😄 Widziałam całe rodziny w takich zestawach. Co ciekawe, jak jest czapka - raczej nie ma kijków. I drugie spostrzeżenie - jeżeli pani, oprócz czapki, ma również szalik (nie komin), prawdopodobnie jeździ z torebką. Ileż ciekawych rzeczy można zauważyć z okna karczmy przez kilka dni! 😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Estka napisał: A nie mówiłam? 😄 coś w tym musi być na rzeczy bo faktycznie w grudniu takich 2 widziałem i to w francuskich 3 Dolinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W Courchevel widzieliśmy wiele takich przypadków 🤪 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 26 minut temu, Mikoski napisał: W Courchevel tam to normalka, łazi toto po trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 57 minut temu Autor Udostępnij Napisano 57 minut temu 24 minuty temu, Mikoski napisał: W Courchevel widzieliśmy wiele takich przypadków 🤪 To akurat nie są narciarki, tylko gwiazdy. I nie przyjechały na stok, ino na chyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Estka napisał: To akurat nie są narciarki, tylko gwiazdy. I nie przyjechały na stok, ino na chyt. może na biegówki przyjechały - to teraz taki nowy szyk jest "byłam na biegówkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 18 minut temu Autor Udostępnij Napisano 18 minut temu 19 minut temu, Jan napisał: może na biegówki przyjechały - to teraz taki nowy szyk jest "byłam na biegówkach" A wiesz, że na nartach biegowych nowicjusza rozpoznasz po samym wyglądzie? 😉 Kiedy byłam pierwszy raz na biegówkach, też popełniłam ten sam błąd, co każdy nieświadomy na początku - ubrałam się, jak na narty. Przy pierwszym mikrowzniesieniu zrozumiałam, że tu ubieramy się, jak na biegi, a nie jak na narty. Tego dnia, prosto z nart pojechaliśmy do sklepu i całą rodziną zaopatrzyliśmy się w odpowiednie zestawy odzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi