Skocz do zawartości

Co się zmieniło?

Estka

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dzisiaj nartować 😁. I przy okazji obserwowałem mode noszenia kasku na czapkach.... To już jest faktycznie standard. Tylko czy ten kask zadziała jak powinien? Drugie spostrzeżenie to noszenie kasku bez zapinania od brodą. Moim zdaniem zarówno wersja na czapce jak i ta bez zapięcia powoduje że kask nie spełni swojej roli .

Edytowane przez robertw
  • Like 2

2 godziny temu, robertw napisał:

Byłem dzisiaj nartować 😁. I przy okazji obserwowałem mode noszenia kasku na czapkach.... To już jest faktycznie standard. 

A nie mówiłam? 😄

Widziałam całe rodziny w takich zestawach. Co ciekawe, jak jest czapka - raczej nie ma kijków. I drugie spostrzeżenie - jeżeli pani, oprócz czapki, ma również szalik (nie komin), prawdopodobnie jeździ z torebką. 

Ileż ciekawych rzeczy można zauważyć z okna karczmy przez kilka dni! 😊

• Like 1

19 minut temu, Jan napisał:

może na biegówki przyjechały - to teraz taki nowy szyk jest "byłam na biegówkach"

A wiesz, że na nartach biegowych nowicjusza rozpoznasz po samym wyglądzie? 😉

Kiedy byłam pierwszy raz na biegówkach, też popełniłam ten sam błąd, co każdy nieświadomy na początku - ubrałam się, jak na narty. Przy pierwszym mikrowzniesieniu zrozumiałam, że tu ubieramy się, jak na biegi, a nie jak na narty. Tego dnia, prosto z nart pojechaliśmy do sklepu i całą rodziną zaopatrzyliśmy się w odpowiednie zestawy odzieży.