Mikoski Napisano wczoraj o 14:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:24 Bez kozery powiem 155 ...a nawet 155,55 🤣 w Wengen tam się da 🤪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 15:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:09 (edytowane) Był jeden Kozak co mi pitnoł 😕 niestety 😜 "Rekord prędkości podczas zjazdu narciarskiego w Wengen (trasa Lauberhorn) został ustanowiony 19 stycznia 2013 roku przez francuskiego narciarza Johana Clareya, który osiągnął maksymalną prędkość 161,9 km/h (100,6 mph). " Edytowane wczoraj o 18:17 przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, grimson napisał: 143 km/godz? to nie jest dla miękiszonów. na jakiej trasie masz tak zacny wynik? Czarna trasa na Kaunertalu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 11 godzin temu, tomkly napisał: Czarna trasa na Kaunertalu. jaka metoda pomiaru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: jaka metoda pomiaru ? Kiepska - aplikacja w telefonie. Oceniam, że zawyżyła o umowne 10% co dałoby realnie 130 km/h. Nie wydaje mi się, żebym był w stanie bardziej się rozpędzić bez odpowiedniego oprzyrządowania oraz wytrenowania. Edytowane 5 godzin temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 4 godziny temu, tomkly napisał: Kiepska - aplikacja w telefonie. Oceniam, że zawyżyła o umowne 10% co dałoby realnie 130 km/h. Nie wydaje mi się, żebym był w stanie bardziej się rozpędzić bez odpowiedniego oprzyrządowania oraz wytrenowania. Cześć Bzdura Tomku. 130km/h to są wyniki osiągane przez zawodników w gumach, plastrowanych, na nartach DH specjalnie smarowanych. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, tomkly napisał: Kiepska - aplikacja w telefonie. Oceniam, że zawyżyła o umowne 10% co dałoby realnie 130 km/h. Nie wydaje mi się, żebym był w stanie bardziej się rozpędzić bez odpowiedniego oprzyrządowania oraz wytrenowania. Masz możliwość sprawdzenia wykresu prędkości na komputerze? Ja do nagrywania używam telefonu, ale mam też dostęp do aplikacji Sports Tracker z poziomu laptopa, gdzie mogę ocenić na wykresach, czy GPS gdzieś nie zgłupiał. Raz miałem 103km/godz na CG, ale po weryfikacji na wykresie zapisałem 88km/godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bzdura Tomku. 130km/h to są wyniki osiągane przez zawodników w gumach, plastrowanych, na nartach DH specjalnie smarowanych. Pozdro Dla użytkownika tylko smigu, wszystko powyżej 40km/godz to śmierć w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 8 minut temu, grimson napisał: Dla użytkownika tylko smigu, wszystko powyżej 40km/godz to śmierć w oczach. Widzisz tak się składa, że akurat 100km/h na nartach przekroczyłem nie raz a przynajmniej raz w solidnych warunkach pomiarowych na celach a nie jakimś telefonicznym gównie więc: morda leszczyku. Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Widzisz tak się składa, że akurat 100km/h na nartach przekroczyłem nie raz a przynajmniej raz w solidnych warunkach pomiarowych na calach a nie jakimś telefonicznym gównie więc: morda leszczyku. Dowód poproszę, a nie bajkopisarstwo wujka z wesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Sugerujesz mi pisanie nieprawdy? Dobrze rozumiem? Hm... nieładnie. Ja nigdy nie pisałem czegoś takiego tutaj. Mogłem sugerować niewiedzę lub pisanie głupot ale zakładam uczciwość tu piszących. W każdym razie poznałem chyba ze dwie setki ludzi z forum i nikt nigdy mnie nie oszukał ani na forum nie oszukiwał ale widzę, że wchodzimy w nowy okres.... Wpadnij gdzieś kiedyś gdzie będę z tymi swoimi headami zadbaj żeby były dobrze przygotowane, ustaw na 325 i 9 i możemy zjechać. Zapewnij pusty stok po którym będzie można zjechać parę razy i równy wybieg i można się pobawić,albo ja zapewnię ale... nigdy nie pisz że kłamię. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu (edytowane) 55 minut temu, Mitek napisał: Cześć Bzdura Tomku. 130km/h to są wyniki osiągane przez zawodników w gumach, plastrowanych, na nartach DH specjalnie smarowanych. Pozdro Całkiem możliwe, że przekłamanie było jeszcze większe, ja tylko piszę co wyszło z telefonu. 143 km/h to absurd, nie ma opcji żebym tyle pojechał. A ile to było w praktyce, nie mam pojęcia, nie potrafię oszacować skali błędu. GS 193 potrafi pojechać szybko na prosto, ale ile to było naprawdę nie mam pojęcia. Edytowane 43 minuty temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 21 minut temu, tomkly napisał: 143 km/h to absurd, 21 minut temu, tomkly napisał: ale ile to było naprawdę nie mam pojęcia. ..nie masz na mandacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi